2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اطلاعات میاد میگیره  اگه بفهمه مخصوصا تو خونه که پول برقم  زیاد میاد

میدونم بگیر بگیره راجبش اطلاعات دارم از اون بابت مشکلی ندارم فقط میخوام فروشنده مطمئن بهم معرفی کنن دوستان

فقط بحث برق نیست باید کلا مجوز بگیری و فقط با نظارت مرتب دولتی ماین کنی

مجوز تو کل ایران فک کنم 20 نفرم ندارن ,همه دارن بدون مجوز کار میکنن عزیزم فقط باید مواظب باشی لو نری ک اگه از لحاظ برقت مشکلی نداشته باشی از کجا میخوان بفهمن

من اطلاعاتم صفره  میشه یه کم توضیح بدین یعنی چه جوری استخراج میکنن؟ چه شکلیه از چه موادی ساخته ...

ی دستگاه الکتریکی که با برق کار میکنه و مصرف برق ب شدت بالایی داره ک بخاطر همین وقتی قبض برقت زیاد اومد شناسایی میشی و دستگاهتو میگیرن چون غیرقانونیه 

ولی ارز دیجیتال استخراج میکنه و ماهانه درآمد خیلی خوبی داره

باید24ساعته روشن باشه و صدای خیلییی زیادی داره نباید تو خونه اینکارو کرد

ببخشید عزیزم اما اینکه از لحاظ برق مشکلی نداشته باشی یعنی یا کنتور بخوابونی یا از  برق رایگان مسجد یا جایی که داره سوبسیت میگیره استفاده کنی که در هر صورت حق مردم توشه.. اشتباه اشتباست دیگه،اینکه دیگرانم انجامش میدن که توجیه ش نمیکنه،الان تو خیلی از شهرها مردم مشکل خاموشی دارن..

ببخشید عزیزم اما اینکه از لحاظ برق مشکلی نداشته باشی یعنی یا کنتور بخوابونی یا از  برق رایگان م ...

خانوم چطوری اینقد راحت ب خودتون اجازه میدید دیگران رو قضاوت کنید؟؟؟از کجا میدونید من میخوام چیکار کنم؟؟واقعا کارتون زشته

ما کارگاه داریم و برقمون صنعتیه و ب این خاطر میگم ما از لحاظ برق مشکلی نداریم

یکمی قبل از قضاوت فک کنین

خانوم چطوری اینقد راحت ب خودتون اجازه میدید دیگران رو قضاوت کنید؟؟؟از کجا میدونید من میخوام چیکار کن ...

من سعی کردم کاملا با لحن درست بهتون بگم که ظاهرا اشتباه کردم،چند نفرم پرسیدن شما نگفتین برقتون صنعتیه، که باشه هم تو اصل ماجرا تغییری نمیده، همون ماینر های چینی که ما شکایتمون ازشون سر به فلک کشیده هم با برق صنعتی دارن بیت کوین استخراج میکنن،به هر حال نتیجه ش شده خاموشی شهرها..در ضمن ربطی به قضاوت من نداره،چون خودتون گفتین بدون مجوز دارین کار میکنین،پس دیگه حرفی نمیمونه..