2777
2789

سلام من بعددوسه سال یهفته پیش ازمایش دادم بارداربودم والان شش هفتمه بااحتساب پریودی...دکترگف هفت هفته برم سونوی قلب...امشب دوبارکه رفتم دستشویی توادرارم لکه خیلی ریزدیدم میترسم سقط شه یااوایل سقط باشه چکارکنم توروخدابگین

عزیزم کار خونه نکن 😡😡😡😡بشین استراحت کن کم تکون بخور

اصن روايت داريم : هركس پست ناجور بگُذارد قطع دسترسي ميشود! دَهنِــتو ببنـد اصن شايد خودت بَـدي! اصن شايد باهات لَجَن! دَهنِـتو ببنـد اصن شايـد ني ني يارا بدن! اصن شايد مُشكل از تو نيس !دَهنِـتو ببنـددير اومدي زودم قطع ميكني؟!دير اومدي زودم قطع ميشي؟! خُــب بِ دَرَك ! فقـط دَهنِتـو ببنـد! :| .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادرار خونی بود یا واژن خون میاد

واژن

اصن روايت داريم : هركس پست ناجور بگُذارد قطع دسترسي ميشود! دَهنِــتو ببنـد اصن شايد خودت بَـدي! اصن شايد باهات لَجَن! دَهنِـتو ببنـد اصن شايـد ني ني يارا بدن! اصن شايد مُشكل از تو نيس !دَهنِـتو ببنـددير اومدي زودم قطع ميكني؟!دير اومدي زودم قطع ميشي؟! خُــب بِ دَرَك ! فقـط دَهنِتـو ببنـد! :| .
وای دارم میمیرم ازنگرانی خدایا😭😭😭

سوره بخون دوتا نفس عمیق بکش . حرص هم نخور 

اعصبی نکن خودتو

خاهرم اوایل بارداریش یکی دوبار تو ادرارش خون بود.دکتر محض احتیاط بهش شیاف داد.نترس اوایل ازین مشکلات ...

وای خداکنه مشکلی نباشه من تایکشنبه واسه سونوقلب هزاربارمیمیرم وزنده میشم

اطفا لطفا لطفا توکل به خدا کن و دیگه اصلا استرس نداشته باش خود نگرانی و استرس مث سم میمونه

توکل بخدا...چندساله منتظرم خیلی گرون تموم میشه برام اگه قلب تشکیل نشه یاسقط شه و...دارم میمیرم😭😭