2777
2789
عنوان

برگشت حس بویای در بیماران کورنا

78 بازدید | 14 پست

سلام خانوما میشه کمکم کنین اگر اطلاعات دارین من دوماه پیش تقریبا کورنا گرفتم از نوع سختش ک خیلی زجر کشیدم حس بویایمو از دست دادم کامل ک تا چند روز پیش هم نداشتم یا خیلی بوهای عمیق مثل ادکلن واسپند میفهمیدم چندروزه ک همه چی رو به یه بو حس میکنم بوی خاک مانند بودی تخم مرغ حتی غذا میوه حتی دستشوی یه بو داره برام دیشبم سردرد شدید گرفتم فقط داد میزدم رفتم دکتر بدنم میلرزید وگریه میکردم ک کورنا گرفتم باز دکتر گفت مگه الکی کم‌کم ۳ماه بد میگیری همه از فشار عصبیه من بد کورناهم دچار مشکل اعصاب شدم ک اون بحثش جدا دارو مصرف میکنم الان سوالم اینه کورنا گرفتم باز یا داره برمیگرده خیلی نگرانم جای خواهرتون کمکم کنین اگر اطلاعات دارین

تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️

🔴نشانه جدید ابتلا به کرونا: استشمام بوهای عجیب!

دکتر پگاه ابراهیمی‌ویشکی:

🔹 برخی بیماران کرونایی پس از بازگشت حس بویایی، بوهایی مانند بوی خاک، بوی عرق، بوی لجن، بوی بنزین و یا برخی بوی تخم مرغ را حس می کنند که سبب کاهش اشتها نیز می شود.

🔹در بیماران مبتلا به کرونا معمولاً ابتدا حس بویایی کاهش می یابد یا به طور کامل از بین می رود که از علائم آغاز بیماری است و امکان دارد تا چند ماه ادامه پیدا کند./ايسنAalijnab

نه عزیزم جای نگرانی نیست. حس بویاییت تازه داره برمیگرده منم 3ماه پیش گرفتم شوهرم تازه بوهارو تشخیص میده منم خوب شدم

خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی وقتا در حال خوب شدن هستین علائمش دوباره تشدید میشه. خیلی نگران نباشین. شاید استراحت بیشتر و تغذیه بهتر لازم دارین.

آموزش ریاضی دبیرستان به صورت رایگان در کانال آپارات https://www.aparat.com/riazi.motevasete/
نه عزیزم جای نگرانی نیست. حس بویاییت تازه داره برمیگرده منم 3ماه پیش گرفتم شوهرم تازه بوهارو تشخیص م ...

عزیژم یعنی دوبارع کورنا نمیگیرم؟پس سردردم از استرس

من یه مدت پیش گلودرد شدید با آبریزش و از دست دادن حس بویایی داشتم. اصلا دکتر نرفتم. عین خیالمم نبود که کرونا هست یا نیست. فقط درمان خونگی کردم. برا برگشتن حس بویایی 2 بار اسانس نعناع زدم به پیشونیم. یه روز اصلا حس بویایی نداشتم. روز بعد یه کم بهتر شدم. روز سوم کامل خوب شد. ولله بیشتر از اینکه کرونا آدم بکشه ترسش داره آدم میکشه🤦‍♀️

عزیژم یعنی دوبارع کورنا نمیگیرم؟پس سردردم از استرس

نگران نباش عزیزم. خودت هی دمنوش ای خونگی درس کن بخور انشالا هم. چیزی نیس استرس نگیر همین روش‌های خونگی بهتر از هزار تا قرص و شربته

خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم 
بعضی وقتا در حال خوب شدن هستین علائمش دوباره تشدید میشه. خیلی نگران نباشین. شاید استراحت بیشتر و تغذ ...

من الان نمیشه دوباره کورنا گرفته باشم انقد حالم بده ک تا صبح بیدار بودم همه بدنم میلرزه توان کاری ندارم مامانم میکه بیا پیش خودمون دورت شلوغ باشه کمتر گریه کن میترسم ناقل باشم اوناهم حساس اوندفعه واقعا مجعزه شد ک خوب شدم بخاطر داروهای قوی ک گرفتم اعصابم بهم ریخت الان یعالمه دارو اعصاب میخورم

من یه مدت پیش گلودرد شدید با آبریزش و از دست دادن حس بویایی داشتم. اصلا دکتر نرفتم. عین خیالمم نبود ...

انشالا همیشه سلامت باشی دوستم ولی من اونسری مرگ و بچم دیدم ۳روز به هوش نبودم ترسش هنوز تو بدنمه هیچ جاهم نمیرم از وسواس زیاد  اخرم از شوهرم گرفتم 

نگران نباش عزیزم. خودت هی دمنوش ای خونگی درس کن بخور انشالا هم. چیزی نیس استرس نگیر همین روش‌های خون ...

من الان میخوام مطمن بشم راحت بشم از این استرس

انشالا همیشه سلامت باشی دوستم ولی من اونسری مرگ و بچم دیدم ۳روز به هوش نبودم ترسش هنوز تو بدنمه هیچ ...

تحقیقات نشون داده کسانی که استرس زیادی دارن شدیدتر علائم نشون میدن. ریلکس باش جانم💖

تحقیقات نشون داده کسانی که استرس زیادی دارن شدیدتر علائم نشون میدن. ریلکس باش جانم💖

دست خودم نیست بخدا😭

من الان میخوام مطمن بشم راحت بشم از این استرس

خدابزرگه نگران نباش 

من الان نمیشه دوباره کورنا گرفته باشم انقد حالم بده ک تا صبح بیدار بودم همه بدنم میلرزه توان کاری ند ...

استراحت مطلق بودی یا کار تو خونه رو شروع کردی؟

آموزش ریاضی دبیرستان به صورت رایگان در کانال آپارات https://www.aparat.com/riazi.motevasete/