2777
2789
خدا خواسته باردار شدم اصلا هم به فکر سقط نبودم. ولی خونریزی کردم هفته های اول اما رفتم خونه مامانم ا ...

خدا برات نگهش داره من سومین بارداری  بچه اولم 3 سال دومی 8 ماه الآن با آی یو دی باردار شدم به خدا دیگه نمی دونم چطور باید پیشگیری می کردم که نکردم الآن دارم دیوونه می شم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا برات نگهش داره من سومین بارداری  بچه اولم 3 سال دومی 8 ماه الآن با آی یو دی باردار شدم به خ ...

ای جونم مبارکه. میدونم شرایط سختی داری خیلی. منم با قرص باردار شدم اما این خدا خواسته ها خییییلی شیرینن خیلی

(من اگر نیکم وگر بد، تو برو خود را باش) 
ن دومی بود اولی ۶ ماهش بود دومی باردار شدم پسر و دختر هستن

خدا حفظشون کنه بازم دوتا پشت سر هم خیلی خوبه من بچه سومم می شه واقعا توانش رو ندارم بحث توان مالی نیست از نظر روحی نمی کشم

خدا برات نگهش داره من سومین بارداری  بچه اولم 3 سال دومی 8 ماه الآن با آی یو دی باردار شدم به خ ...

آخی منم همیجور پشت هم باردار شدم😂.تازه بعد زایمان میخام از همین وسیله ها بزارم. منو ترسوندی😐

من از نسل زنهای تکراری نیستم من همان نسل تافته ی جدا بافته ام♥️♠️♦️♣️
خدا حفظشون کنه بازم دوتا پشت سر هم خیلی خوبه من بچه سومم می شه واقعا توانش رو ندارم بحث توان مالی نی ...

واقعا سخته منم خیلی میترسم بچه سومیم بیاد پشت اینا خاستم برم آیودی بزارم اما اینگار فایده نداره

واقعا سخته منم خیلی میترسم بچه سومیم بیاد پشت اینا خاستم برم آیودی بزارم اما اینگار فایده نداره

نه فایده نداره من با آی یو دی و پیشگیری طبیعی باردار شدم واقعا دارم هنگ می کنم

خواهر من دو تا پشت سر همی داشت فاصله شون دو سال و چهار ماه بود ماشالا شیطون و خرابکار دومی یک سال و خورده ای بود سومی رو حامله شد واقعا هنگ کرده بود که چجور حامله شده...شوهرش با تعجب میگفت ادم که با باد هوا حامله نمیشه تو چجور حامله شدی😂 

ولی متاسفانه توی سه ماهگی نی نی قلبش  از کار افتاد و خواهرم هنوز هم گریه میکنه براش...

شما ناخواسته حامله ای؟

دنیا خانه ی گذر است نه جای ماندن