2777
2789
الهی فدای دلت بشه ان شا الله خدا نی نی های ناز قسمتت کنه ولی باور کن تا زمانی که استرس داری همه چیز ...

موافقم☺️

ممنونم مامان مهربون

انشالله خدا خودت و بچه هاي گل ات رو حفظ كنه🙏🏻و آنچه برات خيره جلوي راهت قرار بده

اميدي هست... چون خدايي هست...هروقت كم آوردي فقط به آسمون نگاه كن...👻اونارم ولشون كن بزار توهم بزنن خودشونو بزنن به اون راه بزار فكر كنن تو ابله هستي...راه خودت رو برو... بهترين خودت باش @@@از موش كور توقع ديدن نداشته باش بزار زير خاك خودش بچرخه و حال كنه😂🤣 تو نيازي به توجه هيچ كس نداري بجز خدا و اونهايي كه اون بخواد پس اگر خوبي كردي نديدن اگر حق اتو خوردن و ذوق كردن غصه نخور اينا ميگذره ببين كجا رو ميگيرن ... دنده زندگيتو به موقع عوض كن💐بقيه اشو خلاص برو 😂
آره خودمم مدام می گم اولین کسی که داغون می شه منم

اصلا خود دکترا میگن حداقل 18 ماه تا سه سال واسه بارداری بعدی صبر کنید بدن ریکاوری بشه. من خودم سه ماهه زایمان کردم واقعا داغونم همش کمردرد پادرد بیخوابی ریزش مو هیکل داغون دارم افسردگی میگیرم بخدا

وقتی وارد يه رابطه پخته ميشی نگرانیا از اينكه كجا رفت،با كی رفت يا تنهام ميذاره تبديل ميشه به اينكه الان چی حالشو خوب ميكنه؟ چطور فرداشو بسازم؟ كم خوابيده و خستست. رابطه های با اعتماد انقدر محكمه و به هم اطمينان ميدن كه نگرانيشون فقط رفاه طرفشونه نه ترس از نبودنش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم همین برام پیش اومد ۱۵ سالم بود مامانم دوقلو حامله بود ولی ناخواسته نبود خودش میخواست. خونم ...

دقیقا اینجوریه اون ناخواسته ها همیشه میان و میشن همه ی زندگی , خدا حفظشون کنه