2777
2789
نه فایده نداره من با آی یو دی و پیشگیری طبیعی باردار شدم واقعا دارم هنگ می کنم

عجب...واقعا عجیبه...خواست خداست و هدیه خدا.نی نی تون چند سالشه ؟

دنیا خانه ی گذر است نه جای ماندن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر من دو تا پشت سر همی داشت فاصله شون دو سال و چهار ماه بود ماشالا شیطون و خرابکار دومی یک سال و ...

آره عزیزم ناخواسته شد ولی به هر کی می گم با حالت دعوا می گه خب سفت و سخت مراقبت می کردی ولی خب آخه با آی یو دی و پیشگیری طبیعی و حتی فقط با دوبار رابطخ در ماه از همه بدتر این که اطرافیان وقتی می قهمن سومین بچه ست شبیه گناهکارها بهت نگاه می کنن ولی من واقعا تمام تلاشم رو کردم  

من اولی11ماهه بود دومی رو باردار شدم الان همبازی هم هستن خیلی خوبه،درسته سختی داره اما شیرینه واقعا

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
خدا حفظشون کنه بازم دوتا پشت سر هم خیلی خوبه من بچه سومم می شه واقعا توانش رو ندارم بحث توان مالی نی ...

عزیزم...منم دو تا دارم میخوام سومی رو هم بیارم...بچه ها تون چند ساله هستن؟

چرا آیودیت کار نکرد؟الان درش آوردی؟

نمی دونم چرا کار نکرد اتفاقا پیش دکتر نیرومنش هم گذاشتم خیلی معروفه کارش عالیه اگه بشناسیدش مطبش تو قلهکه بهش زنگ زدم گفتم باردارم گفت از هر یک میلیون نفر یک نفر اینجوری می شه اون شانس منه  

من اولی11ماهه بود دومی رو باردار شدم الان همبازی هم هستن خیلی خوبه،درسته سختی داره اما شیرینه واقعا

منم دوتا بچه های اولم خیلی فاصله ندارن اما این سومی رکورد زد

منم دوتا بچه های اولم خیلی فاصله ندارن اما این سومی رکورد زد

خداییش 3تاخیلی سخته اعصاب میخواد

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
خداییش 3تاخیلی سخته اعصاب میخواد

من از همه چیز می ترسم اعصاب به کنار فکر کن بدنم داغون می شه 9 ماه سر اولی بارداری داشتم بعد دو سال شیر خورد دقیقا ماهی که از شیر گرفتم باردار شدم دوباره 8 ماه بعدش بارداری به نظرت اصلا سالم می مونم؟؟؟؟؟

من از همه چیز می ترسم اعصاب به کنار فکر کن بدنم داغون می شه 9 ماه سر اولی بارداری داشتم بعد دو سال ش ...

من که 2تا دارم داغون شدم انقدر کمرم دردمیاد که نگو

من که 2تا دارم داغون شدم انقدر کمرم دردمیاد که نگو

خدا برات حفظ کنه 

من نمی دونم قراره چه اتفاقی بیفته برام به نظرت این موضوعات توجیه خوبی برای سقط نیست؟؟؟؟

خدا برات حفظ کنه  من نمی دونم قراره چه اتفاقی بیفته برام به نظرت این موضوعات توجیه خوبی برای س ...

بنظر من نه اصلا...چون اونم حق زندگی داره ...زندگی اون به دست شما هست خودش هیچ اختیاری نداره...ولی حق زندگی داره