دارم کفری میشم واقعا دیگه تحملشون ندارم ایقد لبمو پاره کردم خون ریزی کرده.با گستاخی تموم اومده به دختر عموم گفته من فلانی دوس دارم میدونم راجبم فکر بد میکنین چون نامزدی فلانی بهم خورده ولی تقصیر من چیه دله دیگ چیکارش کنم!!!!!!آقای فلانی(،نمیشه اسم بگم) خودش نخواستش ما ب زور فرستادیم خاستگاری این از اولم نمیخواس(اون ۸ سالم حتما من داشتم خواب میدیدم دیگ) !!!!!ک الانم خودم عاشقش شدم و باهمیمیم و خوشیم.این حرفو تو کل فامیل مون زده نه فقد ب دختر عموم از جاها دیگم شنیدم اصن تا میرم مراسمی مهمونی نگاهی مزخرفو تمسخر امیدشون عذابم میداد الان فهمیدم هی این بشون میگفت این چیزا رو...میدونین چقد گرون تموم شده برام نامردیشون تحمل کنم داغون شدنم از این جدای یا اینک دارن میگن اصن دوسش نداشت از اولم کدومشو چیکار کنم دارم دیونه میشم بخدا فامیلا ما آدما بدین ازخداشونه همچین چیزی بگیرن دست و هی مسخره کننن و ابرو ادم ببرن برم ب پسره پیام بدم بگم نامردی کردی دیگ میزاری اون ابروم ببره برا چی ؟؟ی چیزی بگین ک بگم
من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃 🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چی بهش بگم که نگه دروغ میگن اخه اصن انگار کر و کور شده دختر ادم بد نامی هم هست ولی خیلی هواش دار خیلیییی زیاد
من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃 🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
چیزی نگو واگذار کن بخدا مطمعن باش خدا دیرگیر ولی اگه بگیر از ریشه میزنه ناامید نباش خدای توم ...
فقد دلم همینو میخواد چون دارم دق میکنم
بهش بگو راست یا دروغشو نمیدونم ولی به گوشم رسیده فلانی داره پشت سرم حرف میزنه بگو پوزِتو نبندی با گِ ...
این براش فرستادم الان ⬇️
بی معرفت یه چیزی بین منو تو بود که با نامردی زدی خرابش کردی دیگه چرا میزاری پشتم حرف بزنن؟؟ چرا یه زره حرمت نمیزاری بمونه؟ مگ شما خدا ندارین؟
نامزدیت بهم خورده الان دختره ک با نامزد سابقته ب دختر عموت پیام داده ک از اول تو رو نمی خواستن؟؟؟؟
اره
نمیدونم چیشد ک یهو این دختره ک دوست خودمم بود بخدا مث کوه پشتش بودم همه میگفتن هرزه اس من میگفتم ن مهربونه باهمه خوبه فکر بد میکنین .بخدا انتظارشو نداشتم هنوز تو شوکم باورم نمیشه اصلا .یهو دختر داییش اومد گف هواست باشه این دور نامزدته ک دو روز طول نکشید دیدم راست میگ و از وقتی فهمیدم فهمیدم دیگ زد ب پرو بازی و با هم دستی چند نفر دیگ بهم تهمت زدن و بینمون نامزدم خراب کردن خیلی جون کندم ثابت کنم دروغه اصن فاید نداشت ابروم جلو خانوادمم رفت حتی مامانمم بم شک کرد ک تو ک ۸ سال عاشق این بودی کی اصن وقت کردی بری با یکی دیگ .سر همی تهمتا همه چی خراب شد الانم دختره میگ از اولم نمیخواستش دوسش نداشت و...
عزیزم حوصله نداشتم کل کپشنو بخونم ولی مشخصه خیلی عاشق میشی ،واسه یه دختر خوب نیس عاشق هر کسی بشه عزیزم دختر باید غرور داشته باشه خوشگلی داشته باشه تا پسر خودش بیاد 😁