2777
2789

من یه مدیه  زبونم کلا بسته شده حتی نمیتونم حرفامو شوهرم بگم .هرکاری میکنه من اصلا قدرت ندارم جوابشوبدم.عین افسرده ها فقط نگاه میکنم بی روح سستم. .کلا انگار زبونمو واسه همه چی بستن.

🥺خدایا به بزرگی خودت قسمت میدم‌..اونایی که بچه دارنمیشن براشون اولادصالح عنایت بفرما😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بی حالم.شوهرم هرکاری میکنه .حتی ازش خطایی هم سرمیزنه نمیتونم بهش چیزی بگم کلا زبونم و ازبیخ انگار بستن

🥺خدایا به بزرگی خودت قسمت میدم‌..اونایی که بچه دارنمیشن براشون اولادصالح عنایت بفرما😭
دقیقا الان من اینجوری ام....میدونم کار مادرشوهر و خواهر شوهره

یعنی از درون مثلا با فلان کارش مخالفی ولی نمیتونی اعتراض کنی یا باهاش موافق میشی؟ من پدرم خیلی بددهن و بداخلاق.۶ ساله ب خاطرش افسرده شدم قرص میخورم ب نظرت تاثیر میزاره روش؟ ب همه چی دخالت میکنه 

لایک ممنوع حرفی داری ریپلای کن
خیلی بی حالم.شوهرم هرکاری میکنه .حتی ازش خطایی هم سرمیزنه نمیتونم بهش چیزی بگم کلا زبونم و ازبیخ انگ ...

یا خودم افتادم😭😭😭😭

مادرشوهرم هربلا سرم میاوردم زبونم نمیچرخید احساس خفگی میکردم تو تنهاییم ضجه میزدم 

خدا لعنت کنه

معتقد به تسلسل 

اسی لطفا شمام جواب بده

اره خب مثلا ازیع چیزی مخالف هم باشم کلا انگار زبونم یاری نمیکنه 

[QUOTE=174410351]یعنی از درون مثلا با فلان کارش مخالفی ولی نمیتونی اعتراض کنی یا باهاش موافق میشی؟ من پدرم خیلی بددهن ...[/QUOTE بی تاثیر نییس...ولی زبون بند مشخصه یه طوری دهنو میبنده حرفت نوک زبونته ولی نمیتونی بیان کنی و منصرف میشی

خدایا کمکم کن دوران بارداری راحت و زایمان راحتتر و لذت بخشی داشته باشم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

عزیزم طلسمت کردن منم اینطوری بودم خودم نفمیدم من اصلا به دعا ودعانویس اعتقاد نداشتم اما مامانم رفت پیش دعانویس گف برام طلسم زبانبند زدن باید باطل بشه بعدباطل کرده ومن خوب شدم من خودم خبرنداشتم بعد که اینو مامانم گفت شدیدا اعتقاد پیداکردم