2777
2789

مجردم ازدوستی خوشم نمیاد کلا بلاتکلیفیه ومعلوم نیس چی میخواد بشه ازتنهایی هم خوشم نمیاد نمی تونم تنها باشم کلا هیچی دیگه همینجوری میگدرونم اگه یه روزی ازدواج کنم برا داشتن یه همدمه فقط همین 

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از مجردیم اوج لذت بردم و به همه اهدافی که میخواستم رسیدم.تو سن 29 سالگی احساس کردم نیاز به ی همدم دارم که بهش بتونم تکیه کنم و دوست داشتم مادرشدن تجربه کنم

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

اینکه یکی باشه باهاش به ارامش برسی ویه همدم وهمراه کنارت باشه اینجوری خوبه فک کنم اگه یه روز ازدواج کنم براهمین خواهد بود

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه

من میخواستم گولش بزنم بعد ازدواج کاری کنم درخواست طلاق بده مهریمو بزارم اجرا کلی پول گیرم بیاد😂😂😂

خدایی اینم سوال داره هدف ازدواج که معلومه بقای نسل و تکامله یه چیز غریضی و نهادینس😀

22سالمه یه ساله جدا شدم

☹متاسف شدم

انشالله خوشبخت و نوفق باشی همیشه..گذشته مهم نیست انشالله اینده ت به وفق مرادت باشه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

دلیله جداییت بعد شش سال زندگی چی بود ؟

از اول خیلی مشکلات داشتیم ولی این اخریا اعتیاد و خیانت ،تیر خلاص اون زندگی زد

شد ، شد ... نشد ،بیا بشین برات چایی بریزم 😍☕تیکر برای رسیدن به خواستمه 😍 یه صلوات برام میفرستی ؟ ممنون ❤
☹متاسف شدم انشالله خوشبخت و نوفق باشی همیشه..گذشته مهم نیست انشالله اینده ت به وفق مرادت باشه

نه من خوشحالم از طلاقم ، واقعا معجزه بود برام 

فقط یکم نگران اینم ک تا اخر عمر تنها بمونم 

شد ، شد ... نشد ،بیا بشین برات چایی بریزم 😍☕تیکر برای رسیدن به خواستمه 😍 یه صلوات برام میفرستی ؟ ممنون ❤
نه من خوشحالم از طلاقم ، واقعا معجزه بود برام  فقط یکم نگران اینم ک تا اخر عمر تنها بمونم  ...

نگران نباش! خانواده ات برای طلاق پشتت رو گرفتن و راضی بودند؟بجه نداشتی؟

حال نداری ثواب کنی گناه نکن