2777
2789

خواهشنا به اونایی که دمپایی دستشوییو خیس میکنن واکسن نزنید بزارید کرونا بگیرن😃😃😃

وبه اونایی که صدای هورت کشیدن چاییشون رو اعصابه.😂😂😂

واونایی که دستشونو تو قندون میچرخونن تا قندریز پیدا کنن😁😁😁

وبه مردایی که تو عروسیای میان قسمت زنونه داد میزنن کی برنج اضافه میخواد😄😄😄😄 

خدایششش به اون خانوماییی که هفت قلم ارایش میکنن بعد میگن خداشاهده من فقط یکم ضدافتاب میزنم با یکم رژ کم رنگ  واکسن بزنید من میدونم وشما بزار کرونا بگیرن تا چهره واقعیشون روبشه😬😊😊😊😊😊

به مرداییی هم که تومبونشونو درمیارن میندازن رو زمینم واکسن نزنید😆😆😆😆ومردایی که از حموم میان حولشونو میندازن رومبل😁😁😁

این لیست در حال کامل شدنه شما کاملترش کن😛😛😛😛😛😛😛😛

وای زندگی چقدر جذابه وخدا وشکر که اعصاب من از فولادِ.........

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به اونایی که هرشب میان تاپیک میزنن اقدامیها بیاین دورهم باشی😑😑🙄اخه چی میخاین بهم بگین خدایی🤔

میخوان بگن یک دو سه ...شروع😂

از عشق تو نفس میگیرم♥️گر یادم نکنی میمیرم💔

وای یک دختره ای بود ضایعععععععع بود کرم زده یعنی کاملا مشخص بود چون خودش به قول ارسطو سبزه رو بود صورتش سفید تر شده بود و جوش داشت صورتش و قسمت جوش ها پوست پوست شده بود(اینارو نگفتم ک فکر کنین عیب ازش میگیرم خودمم صورتم جوش میزنه فقط میخواستم بگم واضحه ک کرم زده😐)

بعد من خودم از کرم بدم میاد عادت ندارم بزنم بهش گفتم عادت ندارم به کرم گفت منم همینطور گفتم الان ک زدی گفت نه فکر کنم قسمم خورد گفت نزدم😐

منم پوکر فیس نگاش کردم😑😐

اره خدایی یبار رفتم تو تاپیک نمیدونی چیا میگفتن خدایی یکیشون میگفت از ی ساعت پیش پاهام بالا نگه داشت ...

😶😶😶😶😶😂😂😂😂😂 حالا اگه بگم سن پایین ازدواج نکنین ناراحت میشن

از عشق تو نفس میگیرم♥️گر یادم نکنی میمیرم💔
😶😶😶😶😶😂😂😂😂😂 حالا اگه بگم سن پایین ازدواج نکنین ناراحت میشن

اره والا فکرکن یایکی میگفت گریروز پریودیم تمام سده بعد رابطه داشته گفت 3 روز گذشتع برم بیبی بزنم🙄فکر کن اخه 3 روز از پری گذشته