2777
2789
عنوان

خیانت (مشاور داریم بیاد تروخدا)

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 48 پست
اصلن اروم نمیگیرم

منم مثل خودتم ذهن درگیر حال خراب ولی من تهشو دارودم گلم به هیچی نرسیدم جز اینکه عادی شده همینجا تمومش کن بزار بترسه ازت

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی تایپیک خیانت خوندم توی این سایت همیشه برام سوال بوده که خانوما چرا گاهی وقتا از خودشون نمیپرسن که چرا ی آدم خیانت میکنه چه مرد چه زن ولی این سوال رو از خودتون بپرسید شاید دلیلشو پیدا کردید و تونستید موضوع رو حل کنید 

آقا هستم

انقد ساده ازش‌ بگذری ک شوهرت میگه به چ زن پخمه ای دارم

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
واقعا به شوهرتون اعتماد ندارید که این قدر پیگیر شدید

خدایی حق داره حتی اگر بی اعتماد باشه، بلانسبت همه ی خانوما، بعضی از همجنسامون خیلی نجس و خرابن، براشون فرق نداره کسی متاهل باشه و خونشو خراب کنن

آدَمی شـٰاگـِرد و دَرد اُستـٰادِ اُوست...

اول اینکه شوهر شما پسر پونزده ساله نیست که ازپس اینجور چیزی برنیاد..میتونسته بلاک کنه.جواب نده

دوم شما به فرض شماره خانمه رو دراوردی خانمه بهت راست میگه؟؟ 

یا مثلا قراره از تو بترسه ؟

بدتر گزگ دستش میدی که به شوهرت ایمان نداری

سوم تو باید بشینی مثل یک خانم شوهرت خودشو بهت ثابت کنه نه اینکه شما بیفتی دنبال اینکه ثابت کنی به خودت

💕

وا....  الان حالش خوب بشه و مطمئن بشه اتفاقی نیفتاده خوبه یا با فوبیای خیانت تا آخر عمرش زندگ ...

منظورم این نیست گاهی وقتا اعتماد خیلی خوبه گاهی وقتا نباید پیگیر شد چون فقط خودش صدمه میبینه همین

آقا هستم

هر مردی زمینه ی خیانت رو داره معمولا.... فقط خدا کنه تو موقعیتش قرار نگیرن. 

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11🩵وزن سه سالگی 13

عزیزم حتمن از هر راهی که فک میکنی پیگیر شو بفهم موضوع چی بوده چون بعدا وقتی بفهمی که دیر شده اونموقع سرت کلاه میره و اونموقع خیلی ببخشید یه احمق به حساب میای

تلاش کن که تمام روزهای عمرت را زندگی کنی....

عزیزم باز دم شوهرت گرم واقعیتو بهت گفت، من حس میکنم حقیقتو گفته...

از همسرت ناراحت نشو مرد جماعت متاسفانه تنوع طلبی تو خون و ذاتشونه، از همجنسامون باید بترسیم و وحشت کنیم. اگر حس میکنی برات دردسر نمیشه و همسرت نمیفهمه، با معرفش حرف بزن و واقعیتو بهش بگو، من میگم ب اون زن چیزی نگو چون اگه پاچه پاره باشه آبرو نداره و براش مهم نیست...

آدَمی شـٰاگـِرد و دَرد اُستـٰادِ اُوست...