2777
2789
عنوان

دوران عقد و درخواست مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 6072 بازدید | 201 پست
نه ببین من خودم حقوق خوندم...اگه عروسشون دوشیزه باشه تاوقتی جدانشدن میتونه نفقه ومهریشودریافت کنه ون ...

مثلا اگر اقا دست ب زن داشته باشه، یا خیانت کرده باشه، درسته؟

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛
داداشم هیچی نداره حتی الانم بیکاره افسردگی گرفته سرکارم نمیره  خودشو لباساش 😑😑😑

فكر نميكنم كاري بتونن بكنن

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا وقتی توعقدداداشته ،بره تمکین بگیره زنشوقانونی بیاره خونش ،الان اختیارش دست داداشته نه پدردختره ،بعدم بخاطردخالت پدره شکایت کنه که زنشونمیده ومهریه ب اون مربوط نیست  ،مهریه هم بگه درطول زندگی ب خودهمسرش پرداخت میکنه ،وگرنه پولی نداره الان بده ، اگه دبه درآوردن بعدش میتونه اقدامات دیگه کنه 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
یعنی بدون هیچ بحثی اونا از شما مهریه میخوان؟

اوهوم

بزن دل به دریا که دنیا به خسران عقبانیرزد به دوری ز اولاد زهرا نیرزد واین زندگانی جوانی خوشی های امروزبه افسوس فردا نیرزدبسی پادشاهی کنم درگدایی چو باشم گدای گدایان زهرا چه شب هاکه زهرا دعاکرده تا ما همه شیعه گردیم وبی تاب مولا
مثلا اگر اقا دست ب زن داشته باشه، یا خیانت کرده باشه، درسته؟

قاضیابه خیانت اصلااهمیت نمیدن میگن بروبشین سرزندگیت دست بزنم درصورتی حق طلاق ایجادمیکنه که نامه پزشک قانونی وشاهد باشه واثبات بشه...ولی موردی که نسبتا براحتی حق طلاق ایجادمیکنه عدم پرداخت نفقه وعسروحرجه

قاضیابه خیانت اصلااهمیت نمیدن میگن بروبشین سرزندگیت دست بزنم درصورتی حق طلاق ایجادمیکنه که نامه پزشک ...

اهاااا چ قوانین پیچیده ای:////

مرسی🌻💫

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛
گه باکره باشه حق حبس داره که میتونه هم ماه به ماه نفقشوبگیره هم تاوقتی کامل مهریه پرداخت نشده میتونه ...

چه بد

بزن دل به دریا که دنیا به خسران عقبانیرزد به دوری ز اولاد زهرا نیرزد واین زندگانی جوانی خوشی های امروزبه افسوس فردا نیرزدبسی پادشاهی کنم درگدایی چو باشم گدای گدایان زهرا چه شب هاکه زهرا دعاکرده تا ما همه شیعه گردیم وبی تاب مولا
قسط بندی میشه ببین حتی حساب داداشت نداشته باشع حسابهای شما ممکنه بسته شه ذره ذره جمع میکنن از حساب ...

قانون جدیده؟ حسابای کل فامیل میبندن  حساب همون مرد هم شرایط داره مسدود شه.اینجور چیزارو جای دیگه نگو. 

تهش مجبور میشه ببخشه چون داداشتون درخواست اعسار میزنه و قسط بندی میشه دادگاهای ایرانم قسطاش خیلی ک ...

چطورمیتونه زن دیه بگیرع؟؟؟....

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....
هرچی شنیدنو میگن  😐😑

😐😐😐والا

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....