2777
2789
عنوان

به نظرتون بهش بگم یا نه ؟ ؟

1883 بازدید | 22 پست

من تو تلگرام نامزدم که تازه هم عقد کردیم چند تا گروه دیدم که مربوط به گروهbdsm و اینجور چیزا بود با چند تا دختر و پسرم در مورد این مسائل چت کرده بود بعضی وقتا که می خواد بهم نزدیک بشه هم یه کارایی میکنه که معلومه به این چیزا خیلی علاقه داره البته هنوز رابطه کامل نداشتیم حالا من نمی دونم باید بهش بگم تو گوشیش همچین چیزی دیدم یا نه ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این که گفتین چه گروهی هست؟تاحالا نشنیده بودم اسمشو

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

چرا قبل از اين كه رابطه اتون جدى بشه نگفته 

به نظرم بايد در اين مورد صحبت كنيد اگر اون نگفته خودت تو يه موقعيت مناسب سر حرف رو باز كن

بالاخره من ماندم و من ، من از من رنجيده است... هيچ كس نيست براى پادرميانى

ای واااای این که خیلی ناجوره

من یه بار با یه پسری آشنا شدم. به محض این که فهمیدم این مدلی هست، گذاشتمش کنار. البته خب بستگی به خودت داره و اینکه گرایشات تو چجوری باشه. من اصلا ویژگیهای این گرایش را نمیتونم بپذیرم و تحمل کنم.

اولا حسابی توی گوگل سرچ کن در موردش. تحقیر و درد کشیدن و آزار، از اصول این گرایشاته. اگر برات قابل تحمل نیست، حتما با یه روانشناس حاذق مشورت کن و ببین چی میگه بهت و نظرشو بپرس.

نمیدونم والا

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::
خوب چه جوری باید بهش بگم همبنجوری رک برم بگم می ترسم عصبانی بشه که چرا رفتم تو تلگرامش آخه وقتی عصبا ...

ازت خواهش میکنم حتما با یه مشاور تخصصی ازدواج مشورت کن. 

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::
واح معلومه ک باید بگی شاید علایق و گرایشش شدید باشه و اذیت بشی من ک اصلا نمیتونم تحمل کنم

یعنی اگه گرایشش شدید باشه تو آینده خیلی مشکل به وجود میاد؟؟آخه در کل وقتی مشکلی نداریم خیلی باهام خوبه ولی موقع رابطه یکم اخلاقش عوض میشه دوست داره همش حرف خودش باشه