2777
2789
عنوان

به نظرتون بهش بگم یا نه ؟ ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1883 بازدید | 22 پست
یعنی اگه گرایشش شدید باشه تو آینده خیلی مشکل به وجود میاد؟؟آخه در کل وقتی مشکلی نداریم خیلی باهام خو ...

این گرایشات هم فقط مخصوص رابطس

شایدم الان داره خودشو کنترل میکنه ک تو زده نشی

ولی مطمعن باش کسی ک اینجور علایقی داره هرروز بیشتر پیشروی میکنه

حتما بامشاور صحبت کن و اینکه حق نداره عصبانی بشه

دفعه بعد ک خاستید رابطه برقرار کنید بهش بگو چرا یکم خشن میشی؟رابطه خشن دوس داری؟اینجوری سر صحبتو باز کن

‏خدایا من حسودم،کاری کن به چشم بقیه شبیه عن باشه 😌
ای واااای این که خیلی ناجوره من یه بار با یه پسری آشنا شدم. به محض این که فهمیدم این مدلی هست، گذاش ...

شما از کجا فهمیدید که گرایش داره؟؟چه جوری بهش گفتید؟؟من می ترسم بهش بگم می ترسم بهم آسیبی برسونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این گرایشات هم فقط مخصوص رابطس شایدم الان داره خودشو کنترل میکنه ک تو زده نشی ولی مطمعن باش کسی ک ...

متاسفانه الانم خودشو کنترل نمی کنه اوایل خیلی بهتر بود ولی الان نه مثلا همین چند روز پبش هیچکس خونشون نبود ما رفتیم اونجا بهم نزدیک شد موقع رابطه دستامو با بند بست وقتی بهش گفتم چرا اینجوری میکنی من دوست ندارم گفت مهم اینکه من دوست دارم هر کاری کردمم دستامو باز نکرد بعد رابطه منم باهاش قهر کردم رفتم خونمون

شما از کجا فهمیدید که گرایش داره؟؟چه جوری بهش گفتید؟؟من می ترسم بهش بگم می ترسم بهم آسیبی برسونه

خودش یواش یواش نشون داد. البته اون یه دوستی خیلی ساده بود. 

شما میگی نامزدته و خب فرق داره. شما حتما باید پیگیری کنی

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::
متاسفانه الانم خودشو کنترل نمی کنه اوایل خیلی بهتر بود ولی الان نه مثلا همین چند روز پبش هیچکس خونشو ...

اوه شدیدم هست

عزیزم اینو بدون که ایشون همیشه همینجوری ازت انتظار داره. ببین میتونی باهاش بسازی

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::
متاسفانه الانم خودشو کنترل نمی کنه اوایل خیلی بهتر بود ولی الان نه مثلا همین چند روز پبش هیچکس خونشو ...

اس ام یه حسه خاصه اگه علاقه باشه قشنگه ولی شما که علاقه ندارید اصلا وارد نشید بدون علاقه فقط درده

اس ام یه حسه خاصه اگه علاقه باشه قشنگه ولی شما که علاقه ندارید اصلا وارد نشید بدون علاقه فقط درده

متأسفانه من خودم بدون اینکه بفهمم با یه آدم با همچین گرایشی وارد زندگی شدم و دیگه بیرون اومدنی وجود نداره