2777
2789
عنوان

من حسودم به خانواده شوهر چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2823 بازدید | 212 پست
واقعا حرص خوردن فایده نداره ....به خدادیکی دوروز پیش دختر خاله ی شوهرم با شوهرش و چهار تا بچه تصادف ...

الهی دلم کباب شد😢😢

خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣 بازم چیزی به من نمیماسه که

جهنم و ضرر

جعبه سرویسو‌ میدم به خودت خوبه؟

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
الان داره حرص میخوره میگه برم بگم زمینتو بفروش پول منو بده  😂😂😂😂 من فقط بهش میخندم  ...

خودت شاغل نیستی گلم؟

خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻
خیلی دلم میخواد خونه بخریم طلا هم کلی اجرت و مالیات و فلان میکشن روش

بازم ارزشش رو داره عزیزم بازم یه پس اندازه همین الان من زلاهایی که تو این ۴ سال حریدم بخوام بفروشم نه تنها ضرر نمیکنم بلکه سودم میکنم 

با فکر پس انداز کن یعنی تو ذهن شوهرت از خودت یه آدم فداکار که هیچی خرج نمیکنه همه اش مراعات میکنه و پس انداز میکنه نساز بعضی مردها جنبه ندارم میزن یه جای دیگه خرج میکنن این وسط سر خودت کلاه میره پول بگیر از شوهرت مثل یه ملکه برای خودت ارزش قائل شو خرج کن و به جاش پس انداز کن چیزی بخر هم بتونی استفاده کنی هم به نام خودت باشه هم پس انداز باشه اینی که بهت میگم تجربه خودمه بعدا خودت پشیمون میشی برای خودت ارزش قائل شو تا شوهرتم برات ارزش قائل بشه راست گفتن زنی که خرج داره ارج داره 

خودت شاغل نیستی گلم؟

اره شاغلم 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
نه دیگه در این حد شرمنده ام میکنی

کارت مغازه چی؟کافیه

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
یقرونم ندیاااا.😂بشوهرت

نه نمیدم تازه  ازشم میگیرم 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر