2777
2789
عنوان

من حسودم به خانواده شوهر چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2823 بازدید | 212 پست
من خواعرشوهرم پارسال رفتن سفر با ماشین ما تصلدف کردن و ماشین به فنا رفت مزدا تریی 2019 رو فروخت 40 ت ...

وااای چ دلی داری!!!

خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب آدم یاد اون روزا میفته اشکش در میاد.  من اینقدر اون زمان شبا گریه میکردم

بیخیال زندگی اینقدر بالا و پایین داره که بخوایی برا هر چیری حرص بخوری دو روزه همه جور مریضی میگیری 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
وااای چ دلی داری!!!

چیکار میکردم اتفاقی افتاده شعور ندارن جبران کنن من بشینم حرص بخورم 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

واقعا حرص خوردن فایده نداره ....به خدادیکی دوروز پیش دختر خاله ی شوهرم با شوهرش و چهار تا بچه تصادف کردن زن و مرد جابجا مردن ...بچه ها هم دوتاشون حالشون خوب نیست یه ثروتی داشت آقاهه که نگو چه فایده ؟الان بچه هاش قد و نیم قد موندن بی سرپرست ...😟

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه
خوب پس عین خیالش نیست  ببیخال باش شما هم  منم اگر شوهرم انقد داشت برام اصلا مهم نبود

الان داره حرص میخوره میگه برم بگم زمینتو بفروش پول منو بده  😂😂😂😂

من فقط بهش میخندم 

هیچ وقت برام مهم نبوده 

درسته که داره زجر کشید تا پول بدست اورد بدون هیچ پشتوانه ی مگه میشه ادم الکی به جایی برسههزار بار بهش گفتم دوتا ماشین گذاشتی تو خونه چیکار بفروشش مغازه بگیر گوش نداد الان هم خودش حرص میخوره نه من دیروز گفت اجاره مغازه رو گفته 45 ملیون منم یه لبخند فقط بهش زدم چایی براش ریختم یعنی من چیزی نمیدم