الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چه ربطی داره مادر شوهرمن برای طلاخرید پس آلام شوهرم بره طلابخره برای خواهرش
والا شوهر من میگفت واسه سرویس عروسی پول ندارم طلا بخرم به جا طلا نقره میخرم منم دعوا کردم گفتم الا و بلا طلا میخوام خلاصه رفت یه سرویس ۲۰ گرمی داد ساختن انقد بدم اومد دیدم گوشواره نداره بازم سر اون حرص خوردم که مگه میشه روز عروسی عروس گوشواره نداشته باشه خلاصه گوشوارش روز عروسی تو اتاق عقد دستم رسید یعنی من عکسای عروسیم گوشواره تو گوشم ندارم بعدش مامانش گفت ۵ تومن پول طلاتو من دادم گفتپ دستت درد نکنه خیلییییی لطف کردی منم بعد عروسی ۴ تا النگو اورده بودن واسم اونارو با سرویس عروسی رو روز سالگرد عقدمون رفتم بازار طلا شوهرمم اومد اونحام ۷ میلیپن پیادش کردم یه سرویس ۵۰ گرمی خریدم نشونشون دادم مادرشوهرم از حسودیش رفت سریع یه ست انگشتر دستبند خرید ، حسابی در عین ارامش کارمو کردم و سوزندمش