2777
2789
عنوان

من حسودم به خانواده شوهر چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2823 بازدید | 212 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید اگه اونا برام خریده بودن منم الان اینقدر نمیسوختم

خانواده شوهر منم واسم نه طلا نه سکه هیچی نخریدن

عوضش شوهرم واسم میخره

به مادرش پول قرض میده ها ولی هیچوقت چنین کاری رو بی مشورت با من نمیکنه

خدایا تو یاورم باش💔🥺 اکانت دوممه با این بیشتر درد دل میکنم 🌹😔

من اگر شوهرم وضعش خوب باشه تشویقش میکنم برای مادر خواهرش خرج کنه خوشحالشون کنه. یه جور صله‌ی رحمه. و مطمئنا خدا بیشتر بهش میده. کلا خودمم دوس دارم به دیگران هدیه بدم خوشحال بشن ولی در حد توان دیگه نه اینکه خرجی خودمونو برداره کادو بخره

اگه فهمیدی به منم بگو

اصلا زن هیچی، اما اخه ببین شوهر جا اینکه خرج بچه خودش کنه و برا ایندش کاری کنه بره برا بچه مردم کاری کنه(منظورم اینه پولی که میتونه برا آینده بچش بذاره باید بده برا آینده بچه دامادشون) .اخه خواهر عزیزه درسته نه دیگه اینجوری

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
قولش داده که مثلا پول فلان کارشو بگیره براش میخره

والله زور داره  حق داری ولی به روش نیار بدتر میشه دیگه پنهانی از این کارا میکنه

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه