2777
2789
عنوان

کیست سینه... کمکم کنین

115 بازدید | 18 پست

کسی هست که سینش کیست داشته باشه و خود به خود خوب بشه؟ من پسرم یک سالشه و شیر خودم ‌میدم ۶ ماه پیش حس‌کردم تو سینم چیزی هست رفتم سونو گفتن کیسته و بیخطره خیلی ناراحتم بعضی وقتا درد هم میکنه اندازه گردو هست چی‌کار کنم خوب بشه😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تازه سقط کردم سینم پر شیره 

ازش شیرم میاد مادرشوهرم گفت باید بدوشی دیروز زار میزدم و میدوشیدم خییییلی درد داره

امروزم رفتم زیر روش ماساژ دادم سفت شدن

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

نگران نباشید وقتی سونوگرافی گفته چیز خاصی نیست چرا اطمینان ندارین اکثر خانها کیست دارند با قرص ویتامین eرفع میشه و کامل به بچه شیر بدین که شیر تو سینه نمونه شش ماه بعد دوباره سونو بدین انشااله هیچی نیست 

دل را  به حریم عشق بسپار و برو فرسنگ به فرسنگ خدا با ما هست
وای عزیزم خیلی حس بدی دارم دراز میکشم کامل معلومه واسه شما هم معلوم میشه دست میکشی؟

بله تو برجسته اس ولی سعی کن خودت هر دقیقه چکشون نکنی 

گل مغربی و ویتامین ایی خیلی خوبه 

اگر شیر میدی قبل استفاده با دکتر زنان مشورت کن که برای بچه ضرر نداشته باشه 

کپسول  گل مغربی عالیه 

برو دکتروپیگیری کن نزار بمونه حتما دکترمطمئن برو که بت بگه چیکارکنی اگه اونم گفت خوب میشه خودش  ...

دکترم عالیه گفت هر ۶ ماه بیا برو سونو ببینم بزرگ شده یا نه یا از بین رفته خیلی حس بدی دارم

واسه شما دست میکشی معلوم میشه؟

من پارسال که دردش شدید بود و میترسیدم چیز بدی باشه خودم که معاینه میکردم ی چیزایی میومد زیر دستم ولی پیش ماما که رفتم گفت مشکلی نیست ولی برو سونو که مطمئن شی سونو هم که رفتم گفت هر دو سینه ات کیست های ریز داره.

شما سونو رفتی؟