باراننننن مدیر عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 180 عنوان کیست سینه... کمکم کنین | مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 18 پست کسی هست که سینش کیست داشته باشه و خود به خود خوب بشه؟ من پسرم یک سالشه و شیر خودم میدم ۶ ماه پیش حسکردم تو سینم چیزی هست رفتم سونو گفتن کیسته و بیخطره خیلی ناراحتم بعضی وقتا درد هم میکنه اندازه گردو هست چیکار کنم خوب بشه😭 1399/11/04 | 15:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باراننننن مدیر استارتر عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 180 من پارسال که دردش شدید بود و میترسیدم چیز بدی باشه خودم که معاینه میکردم ی چیزایی میومد زیر دستم ولی ... آره من سونو رفتم گفت هر ۶ ماه هم باید سونو بدی یک دونه کیست داره سینم ولی بزرگه قشنگ دست میکشی معلومه
مهبانگ عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 778 آره من سونو رفتم گفت هر ۶ ماه هم باید سونو بدی یک دونه کیست داره سینم ولی بزرگه قشنگ دست میکشی معلوم ... واسه من زیاد بود ولی ریز بودن، نگران نباش همون 6 ماه یکبار برو سونو
zahrabm عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 7947 عزیزم یک قرص هست شیر تو سینه رو خشک میکنه از دکترت بپرس بخور دو روزه خشک میشه آره شنیدم ولی باید چهارشنبه برم دکتر تا اون موقع یه کم دوشیدم بهتر شه دردش درانتظار نی نی😍بیبیچکم روز میلاد امامسجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت شد❤️ دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰