2777
2789
عنوان

مامانایی که نوزاد دارن

139 بازدید | 29 پست

سلام دخترم ۲۵ دوزشه شیر خشک مارک نان ۱ میخوره روصورتش دونه های قرمز ریز زده اما چون قبلا هم گاهی این دونه هارو میزد اما باشدت کمتر الان سردر گمم یعنی به شیر خشک این مارک حساسیت داره راهی هست متوجه بشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه از ۳شیر نیس  شاید یه مرد سیبیلو بوسش کرده حساسیت کرده بتامتازون یا ان ان بزن خوب میشه

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود

از شیرش نیس دختر منم میزد تمام صورتش حتی پشت گوشاش ولی یکی دوماهش شد خود به خود خوب شد دکتر پماد کورتون داد، نزدم خودش خوب شد چون یکی بهم گفت تا دوماه صبر کن خوب میشه بعضی بچه ها میزنن

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

بله شیر منم میخوره اما سیر نمیشه ولی اگه فقط شیر خشک بدم گریه میکنه هردورو میدم الان گیج شدم این جوس ...

گرمیجات هم خودت استفاده کرده باشی باعثش میشه،خنکی بخور

پرواز را به خاطر بسپار،پرنده مردنی ست.....
نه بابا ماچش کردین اینجوری شده.نان هیچ حساسیتی نداره.براش ژل شستشوی فیروز بگیر خیلی خوبه بگو واسه صو ...

خداازدهنت بشنوه من شیر خشک و دوسه تا خریدم دلم نمیاد حیف بشه خداکنه حساسیت نباشه 

خداازدهنت بشنوه من شیر خشک و دوسه تا خریدم دلم نمیاد حیف بشه خداکنه حساسیت نباشه 

نه بابا از شیر خشک نیست .با آب ولرم و پنبه روزی چندبار روشو تمیز کن

وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم