2777
2789
عنوان

مامانایی که نوزاد دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 29 پست
خداازدهنت بشنوه من شیر خشک و دوسه تا خریدم دلم نمیاد حیف بشه خداکنه حساسیت نباشه 

میتونی از پوستش عکس بدی،اگه زیاد باشه دست بکشی رو پوستش،پوستش خشک باشه حساسیته

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی از پوستش عکس بدی،اگه زیاد باشه دست بکشی رو پوستش،پوستش خشک باشه حساسیته

اینجا عکس میشه فرستاد دست کشیدم پوسته نداد الان خیلی قرمزیاش خوب شد دیشب افتضاح بود ازصبح شیرخشک وندادم گفتم کامل صورتش خوب بشه دوباره بدم اگه شد یعنی واسه اونه 😫😓شیرخودمم میدم اما سیر نمیشه نمیخابه 

اینجا عکس میشه فرستاد دست کشیدم پوسته نداد الان خیلی قرمزیاش خوب شد دیشب افتضاح بود ازصبح شیرخشک وند ...

شیرخشک اچ آ بیاد بگیری واسه بچه های حساس،ولی بازم یه دکتر ببر پماد هم میده.نوزاد منم اینطوری بود.خودتم نباید پروتئین گاوی بخوری،گوشت گاو،لبنیات

پسر منم الان ۴ سالشه میزنه بنظرتون حساسیت هست رو گونه هاش دونه قرمزه خیلی هم پوستش سفید یعنی حساسیت ...

۴ سال احتمال داره بخاطر غذا هایی ک میخوره باشه شاید به بکیش حساسه حتما هرغذایی رو میخوره حواست باشه تا متوجه بشی اگه حساسیته 

شیرخشک اچ آ بیاد بگیری واسه بچه های حساس،ولی بازم یه دکتر ببر پماد هم میده.نوزاد منم اینطوری بود.خود ...

من شیر میخورم خودم یعنی امکانش هست ازاون باشه 😫اخه زایمان کرده بودم دکتر گفت شیر وچایی کمرنگ هرروزبخور 

من شیر میخورم خودم یعنی امکانش هست ازاون باشه 😫اخه زایمان کرده بودم دکتر گفت شیر وچایی کمرنگ هرروزب ...

اهوم پسرمن الان چهار ماهس از نوزادی که اینطوری شد دکتر گفت لبنیات تعطیل.منم الان سه ماهه نمیخورم پسرمم خوب شده

اهوم پسرمن الان چهار ماهس از نوزادی که اینطوری شد دکتر گفت لبنیات تعطیل.منم الان سه ماهه نمیخورم پسر ...

مرسی خانومی پس من شیر خشک شو باز ادامه بدم خدای نکرده اگه حالش بد بشه متوجه میشم درسته ؟فقط جوش نمیزنه که حتما یه چیز دیگه میشه ک من زود تر بفهمم 

مرسی خانومی پس من شیر خشک شو باز ادامه بدم خدای نکرده اگه حالش بد بشه متوجه میشم درسته ؟فقط جوش نمیز ...

جوشا هی بیشتر میشه میاد سمت پایین بدنش دست بکشی میبینی پوست خشکه وپوست پوسته

جوشا هی بیشتر میشه میاد سمت پایین بدنش دست بکشی میبینی پوست خشکه وپوست پوسته

دسنت دردنکنه عزیزم پس اگه جوشا بیشتر شد حتما ازشیرشه تا فردا صبرمیکنم ممنونم راهنمایبم کردی خداخیرت بده 

از کوچیکی هم بود الانم هست هیجانشم که زیاده بیشتر قرمز میشه

گلی جان حتما یه دکتر ببرش خدای نکرده همینطوری نمونه روش تا بزرگسالی اگه حساسیت چیزی هم هست دکتر میفهمه جلوگیری میکنی

گلی شما هرچندساعت بهش شیر میدی من یه درجه اب یه پیمانه شیرخشک اما یکم بعد بازگرسنشه 

الان دیگ هروقت گشنش باشه ی شیشه پر صدوخورده ای

اوایل از ی پیمانه شروع کردم

تو دنیایے کہ هرچے بخوایم میتونیم باشیم،مهربون باشیم و آرامش ب همدیگِ هدیه بدیم...