2777
2789
عنوان

درد زایمان یعنی

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 84 پست
اره بیشتر رفتم تو وان اب هم کم.نشد بیشتر شد از صبح هم.بیحالم عصبی ام.انگار دارم غش میکنم پله وپیاده ...

ای جان لحظه ی تولد زیباترین لحظست

دلم‌تنگ شده کلی

انشالله به سلامتی دنیا بیاد

ما رو دعا کن

💖خدایا به همه ی خیری که از جانب خود می فرستی سخت محتاجم💖خواهریا لطفا منو یه صلوات مهمون کنین😚
اره بیشتر رفتم تو وان اب هم کم.نشد بیشتر شد از صبح هم.بیحالم عصبی ام.انگار دارم غش میکنم پله وپیاده ...

عزیزم خب درد زایمانه دیگ😍😍😍بذا حسابی دردتو توخونه بکش بعد بروبیمارستان ک معاینه نشی میگن معاینه خیلی درد داره ایشالله بسلامتی دنیابیادعزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا بسلامتی بیاد بغلت براهمه وبرامنم دعاکن عزیزم خدا کمکت کنه.ساک وپرونده وچیزاتو اماده کن

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

تایم نگرفتی که دردات چند دیقه ی بارن؟ خب برو بیمارستان ی چکاب شی... فوقش میگن زوده برو. خونه چند ساعت دیگه بیا

ایشالا بسلامتی بیاد بغلت براهمه وبرامنم دعاکن عزیزم خدا کمکت کنه.ساک وپرونده وچیزاتو اماده کن

اره اماده است شماهم بسلامتی بغلش کنی 

پندار کوچک تو راهی وپارمیس بزرگترین هدیه خدا به من بودومعمجزه بزرگترش همسرم 💝💝💝

اول یه دوش آب گرم بگیر اگه درد زیاد شد درد زایمان اگه کم شد نه

زمان بگیر بین دردا اگه فاصله زمانی مشخص داره و شدتش بیشتر میشه درد زایمانه 

اگر درد زایمانه حرکات مخصوص زایمان انجام بده تا دردا برسه به 10الی5دیقه بعد برو بیمارستان 

ان شاءالله راحت زایمان میکنی و صحیح و سالم کوچولوتو بغل میگیری

البته من سزارین بودم ولی خب اینارو میدونم

التماس دعا🙏🏻

تایم نگرفتی که دردات چند دیقه ی بارن؟ خب برو بیمارستان ی چکاب شی... فوقش میگن زوده برو. خونه چند ساع ...

اخه یه بیست دقیقه فاصله هست شوهرم خواب میگم.اگر زیاد شد یه دفعه برم بچه کوچیک دیگه هم دارم زابه راه نشه 

زمان بگیر ببین اگه تو ی تایم مشخص نکرار میشه اره میتونه درد زایمان باشه... چند هفته ای؟ترشح هم داری؟ ...

ترشح نه 38 

ای جان لحظه ی تولد زیباترین لحظست دلم‌تنگ شده کلی انشالله به سلامتی دنیا بیاد ما رو دعا کن

انشالله خدا حاجت دل همه رو بده منم دعا کنید سالم نی نی بیاد 

اخه یه بیست دقیقه فاصله هست شوهرم خواب میگم.اگر زیاد شد یه دفعه برم بچه کوچیک دیگه هم دارم زابه راه ...

خب هنوز زوده... بیت دیقه مرتبه؟ ببین باید هی فاصله کم شه شدت دردت زیاد شه ک دیگ بری بیمارستان... ایشالا بسلامتی😍