اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
الان اولین دردت و ساعت و ببین دومی هم ببین و سومی اگه دیدی که مثلا هر نیم ساعت یا 45 دقیقه درد میاد میگیره و ول میکنه یعنی مدت زیادی طول نمیکشه یکی دو دقیقه است احتمال قوی درد زایمانه... البته الانم بری کاری نمیکنن برات چون شبه امپول فشارم نمیزنن اگه بیمارستان دور نیست صبر کن بازم...
ماشاالله چه خوشزا بودی عزیزم من خیلی طول کشید 30 ساعت بعد از اولین دردم زایمان کردم...
اره من خیلی شانس اوردم ولی سر دخترم به خونریزی افتادم بد شد همین الانم بعضی وقتا سرم گیج میره
بشدت هم ریزش مو دارم
اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
چشمت زدن حتما... خودت و تقویت کن قرص زینک بخر بخور و حتما ماهی ی دونه ویتامین دی.. منم بعد زایمان ری ...
زینک روزی چند تا بخورم