2777
2789
عنوان

درد زایمان یعنی

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 84 پست
ترشح نه 38 

تو اخرین سونو بچتون چند کیلو بود 

منم دخترمو 38 هفته دنیا اوردم طبیعب

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
اخه یه بیست دقیقه فاصله هست شوهرم خواب میگم.اگر زیاد شد یه دفعه برم بچه کوچیک دیگه هم دارم زابه راه ...

شمازمان بگیرهروقت دیدی خیلی مرتب کوتاه شدفاصلش برومصلا هر۵دقیقه

هروقت اسم کاربریمو دیدی فقط بگو خدایابه زندگیش آرامش بده. یه دنیاممنونت میشم بااین دعای قشنگت💔🥀💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتشه ایشالا راحت زایمان کنی چند ساعت بمون خونه تا میتونی دیر برو بیمارستان

اره گل گاو زبان بخورم الانم خودمم دوست ندارم زود برم سر دخترم دیر رفتم 

پندار کوچک تو راهی وپارمیس بزرگترین هدیه خدا به من بودومعمجزه بزرگترش همسرم 💝💝💝
اول یه دوش آب گرم بگیر اگه درد زیاد شد درد زایمان اگه کم شد نه زمان بگیر بین دردا اگه فاصله زمانی م ...

والا من دوش اب گرم گرفتم دردم رفت که رفت دو ساعت تمام بدون درد بودم و خوابیدم مامانم بالا سرم نشسته بود یهو انگار ی لیوان اب سرد ریختن رو سرم با درد شدید بیدار شدم و دوباره شروع شد دردام... 

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...

[QUOTE=173968993]شمازمان بگیرهروقت دیدی خیلی مرتب کوتاه شدفاصلش برومصلا هر۵دقیقه[/QUOTEمیگم.بگیرن تایمشو دیدم قابل تحمل نیست میرم 

تو اخرین سونو بچتون چند کیلو بود  منم دخترمو 38 هفته دنیا اوردم طبیعب

3600بود 

ترشح نه 38 

معمولا ترشحات خیلی غلیظ و همراه با خون یا بدون خون هم هست نزدیک زایمان... 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا من دوش اب گرم گرفتم دردم رفت که رفت دو ساعت تمام بدون درد بودم و خوابیدم مامانم بالا سرم نشسته ...

منم تجربه ندارم اینارم از اطرافیان شنیدم اگر اشتباه گفتم معذرت میخوام🙏🏻

اره گل گاو زبان بخورم الانم خودمم دوست ندارم زود برم سر دخترم دیر رفتم 

پس قبلا زایمان کردی خوبه پس الان راحت تری منو ک سرویس کردن سر زایمان از اون اول بیمارستان بودم چون با آمپول فشار میخواستم زایمان کنم اخرم نتونستم

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
خب هنوز زوده... بیت دیقه مرتبه؟ ببین باید هی فاصله کم شه شدت دردت زیاد شه ک دیگ بری بیمارستان... ایش ...

ممنون الهی همه حاجت روا شن منم نی نی سالم بیاد

منم تجربه ندارم اینارم از اطرافیان شنیدم اگر اشتباه گفتم معذرت میخوام🙏🏻

نه اشتباه نگفتی عزیرم اما خوب برا همه درست نیست... 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
3600بود 

دختر من 2600 بود 38هفته

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

واای که چقدر درد بدی بودی 😰دیگ دلم نمبخواد اون دردو تجربه کنم باز اگ تو خونه باشی دردشو بکشی بهتره من کیسه ابم پاره شد رفتم بیمارستان بعد دردام شروع شد مردم و زنده شدم 

🧚‍♀️
پس قبلا زایمان کردی خوبه پس الان راحت تری منو ک سرویس کردن سر زایمان از اون اول بیمارستان بودم چون ب ...

اره زایمان دومم ولی پدرم دراومد اصلا زایمان ها عین هم نیستن