2777
2789
عنوان

درد زایمان یعنی

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 84 پست

اگه تایساعت دیگه همینجوربود برو بیمارستان چک شی...ببین درد زایمان هی باید بیشترشه یعنی شدت دردالانت بایدنسبت به دوساعت پیش بیشتر شده باشه

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انگارزیردلت سنگ بستن چن باربرودوش بگیردراومدی دیدی دردت قط نشدبروبیمارستان

هروقت اسم کاربریمو دیدی فقط بگو خدایابه زندگیش آرامش بده. یه دنیاممنونت میشم بااین دعای قشنگت💔🥀💜

زمان بگیر ببین اگه تو ی تایم مشخص نکرار میشه اره میتونه درد زایمان باشه... چند هفته ای؟ترشح هم داری؟ 

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...

منم چندروز دیگه تاریخ زایمانمه قراره طبیعی دنیابیارم خدابخاد،منتظرم دردام شروع بشه ولی خبری نیست،فقط گهگاهی کمرم دردمیگیره زودخوب میشه باز فردا یکم درد میگیره دوباره خوب میشه

اگه تایساعت دیگه همینجوربود برو بیمارستان چک شی...ببین درد زایمان هی باید بیشترشه یعنی شدت دردالانت ...

اره بیشتر رفتم تو وان اب هم کم.نشد بیشتر شد از صبح هم.بیحالم عصبی ام.انگار دارم غش میکنم پله وپیاده روی هم زیاد داشتم شکمم ناخوداگاه زور میده به سمت پایین

پندار کوچک تو راهی وپارمیس بزرگترین هدیه خدا به من بودومعمجزه بزرگترش همسرم 💝💝💝

کی‌پیشته؟

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم
واقعا هنوز قابل تحمل نرم بیمارستان ترشح نداشتم ولی کمرم انگار تبر زدن

اگه بتونی بری بهتره ی معاینه میشی منم دردم تالحظه آخرقابل تحمل بودفقط استرسو بذاکنار من حتی کیسه آبمم پاره نشده بود

هروقت اسم کاربریمو دیدی فقط بگو خدایابه زندگیش آرامش بده. یه دنیاممنونت میشم بااین دعای قشنگت💔🥀💜
منم چندروز دیگه تاریخ زایمانمه قراره طبیعی دنیابیارم خدابخاد،منتظرم دردام شروع بشه ولی خبری نیست،فقط ...

الهی زود زایمان کنی من.گل گاو زبان خوردم وخاکشیر وخیار 

اگه بتونی بری بهتره ی معاینه میشی منم دردم تالحظه آخرقابل تحمل بودفقط استرسو بذاکنار من حتی کیسه آبم ...

بچه دومم ولی هیچی یادم.نیست