سمیرابانوهستم مدیر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 88 عنوان تبدیل دوست پسر به شوهر | مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 67 پست اونایی ک قبل ازدواج دوست بودین باهمچجوری دوس پسرتونو تبدیل کردین به شوهر😐😂 1399/11/03 | 14:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سمیرابانوهستم مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 88 هر دوست پسریم نباید تبدیل به شوهر بشه من فکر میکردم باهم ازدواج کنیم خیلی عالی میشه رفتم سرکتاب گرفت ... نه اتفاقا من سرکتاب گرفتم برااین رابطه خوب اومده هم درباره خود دوس پسرم هم رابطمون واینک گفته ازدواجیه
شارلوت_برونته عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 907 منظورم بدنتون بود از دید پسرا بدن یه دختر همه داراییشه وقتی به همه داراییش برسن انگار فتحش کردن ا ... پس من تااینجای کارو خوب اومدم بهم حتی انگشتشم نخورده بعد یکسال و نیم😁😁
ترمه021 عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 6333 نه منظور مسائل جنسیه فک کنم🤔 ببین من کلا یکبار تو عمرم با یکی دوست شدم اونم سر دو ماه خسته شدم گفتم نمیخام ادامه بدم اونم مجبور شد بیاد خاستگاری کلا ۳ ماه بیشتر ادامه نده بقیش بیخودیه
elahe1992 عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 48974 نه اتفاقا من سرکتاب گرفتم برااین رابطه خوب اومده هم درباره خود دوس پسرم هم رابطمون واینک گفته ... تا وقتی مغزت دنبال ایت مزخرفاته اصن به ازدواج فک نکن 🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
سمیرابانوهستم مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 88 منظورم بدنتون بود از دید پسرا بدن یه دختر همه داراییشه وقتی به همه داراییش برسن انگار فتحش کردن ا ... خب پسری ک تو دوستی با چنتا رابطه حالا چ سطحی یا کلی بخاد بره قطعا بعد ازدواجم خیانت میکنه میره سراطع قله دیگ همون بهتر ک تودوستی بره🤔
elahe1992 عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 48974 پس من تااینجای کارو خوب اومدم بهم حتی انگشتشم نخورده بعد یکسال و نیم😁😁 زودتر تکلیفتو باهاش مشخص کناگه میخادت خب بیاد خاستکاریاگرم شرایطشو نداره خب کی شرایطش اوکی میشه زمان تعیین کنهنمیشه ۵ سال باهاش باشی بعد بگه نمیخامت که 🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
elahe1992 عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 48974 خب پسری ک تو دوستی با چنتا رابطه حالا چ سطحی یا کلی بخاد بره قطعا بعد ازدواجم خیانت میکنه میره ... نه داستان بعد ازدواج فرق میکنهاونقت دیگه پسره نمیتونه بسادگیولت کنه 🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
nasi6 عضویت: 1395/07/10 تعداد پست: 4962 نه اتفاقا من سرکتاب گرفتم برااین رابطه خوب اومده هم درباره خود دوس پسرم هم رابطمون واینک گفته ... مال منم ازدواجی بود تازه گفت خوبم افتاده اما ستاره مون جور نبود پسره دوبخته بود
سمیرابانوهستم مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 88 تا وقتی مغزت دنبال ایت مزخرفاته اصن به ازدواج فک نکن از نظر شما خرافاته ولی از نظر حرفی ک تو قرانم قید شده خرافات نیس🙏🏻
سمیرابانوهستم مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 88 زودتر تکلیفتو باهاش مشخص کن اگه میخادت خب بیاد خاستکاری اگرم شرایطشو نداره خب کی شرایطش اوکی میشه ... منم الان یک و سال خورده ای باهمیمولی خب شرایطشو نداره بیاد جلو 😥اما خانوادش میدونن ک منو میخواد
elahe1992 عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 48974 از نظر شما خرافاته ولی از نظر حرفی ک تو قرانم قید شده خرافات نیس🙏🏻 اگه بخام جوابتو بدم مسدود میشمخوش باشی تو تفکراتتترساز جهنم استفاده از عقل رو ازتون گرفتهعیت ربات فقط تکزار میکنید 🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
سمیرابانوهستم مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 88 مال منم ازدواجی بود تازه گفت خوبم افتاده اما ستاره مون جور نبود پسره دوبخته بود اها الان ازدواج کردی با کسی دیگ یامجردی؟
elahe1992 عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 48974 منم الان یک و سال خورده ای باهمیم ولی خب شرایطشو نداره بیاد جلو 😥 اما خانوادش میدونن ک منو میخواد با کسی که شرایط نداره اصن چرا دوست شدیبا یکی دوس شو که وضعش خوب باشع 🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
سمیرابانوهستم مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 88 اگه بخام جوابتو بدم مسدود میشم خوش باشی تو تفکراتت ترساز جهنم استفاده از عقل رو ازتون گرفته عیت ... چرا همیشه تو نی نی سایت سر عقاید هم دعواس😂😂😂دوست باشید باهم بابا
سمیرابانوهستم مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 88 با کسی که شرایط نداره اصن چرا دوست شدی با یکی دوس شو که وضعش خوب باشع چون من ادم پولکی نیستم عشقش و اخلاقش و خانواده خوبش برام مهمترهپول ک بالاخره درمیاد