2777
2789
اینقد دقیق توصیف کردی که فکر کردم کاربر مردی😁

من‌حتی ید‌ونه دوس پسر هم نداشتم

اما انقد با داداشم رفیق و راحت بودم و شکست خوردنای دوستتامو دیدم خیلی خوب میشناسم جنس مردارو

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
بدبختی اینه من ازاول نتونستم مث شما محکم باشم شاید همین باعث شده یکم کند بشه سرعتش😂

اگ بدونی چ بلا هایی سرش آوردم بدبخت 😂

۶ ماه فقد با سر میگردوندمش میخاستم ببینم میره؟ داشتم اخلاق و رفتار و ایناشو میسنجیدم بعد از ۶ ماه جواب مثبت دادم 

۳ بار ردش کردم همون بار اول گفتم خجالت نمیکشی اومدی به ناموس رفیقت پیشنهاد میدی بیچاره کلی خجالت کشید😂

منم گفتم اگ راست میگی بیا با بابام حرف بزن گفت شغلم جور شه چشم میام میخاستم ببینم اگ جا زد ینی الکی میگه دوسم داره ولی خو عشقش واقعی بود😂

منو تو راه مدرسه با یونیفرم و ابرو پاچه بزی و دماغ قبل عمل دیده بود اونم چی شیفت صبح😂

پرورده کوردم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من‌حتی ید‌ونه دوس پسر هم نداشتم اما انقد با داداشم رفیق و راحت بودم و شکست خوردنای دوستتامو دیدم خی ...

آخه تاپیک قبلیتم سیگار بود‌.دیگه زیادی تو عالم پسرایی گمونم😊

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃
اگ بدونی چ بلا هایی سرش آوردم بدبخت 😂 ۶ ماه فقد با سر میگردوندمش میخاستم ببینم میره؟ داشتم اخلاق و ...

😂😂😂😂😂😂همینک تو دوران مدرسه بااون تیپ دیده بدون این رابطه از ریشه محکمه 😍😂

منم ۶ ماه ردش کردم مدام تا بالاخره ثابت شد و قبولش کردم 

آخه تاپیک قبلیتم سیگار بود‌.دیگه زیادی تو عالم پسرایی گمونم😊

مگه یه دختر ننیتونه سیگار بکشه

من بخاطر فشارهایی که روم بود یزمانی رو بردم به سیگار

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
😂😂😂😂😂😂همینک تو دوران مدرسه بااون تیپ دیده بدون این رابطه از ریشه محکمه 😍😂 منم ۶ ماه ردش کرد ...

طفلک تو کل دو سال دوستی ۴ بار باهاش رفتم بیرون نه میذاشتم بوسم کنه نه دست بزنه بهم البته خودشم رعایت میکرد بار اول اجازه گرفت گفت اشکالی نداره دستتو بگیرم؟😂😂😂

پرورده کوردم❤