2777
2789

من ده سال با مادرشوهرم تو یه ساختمون زندگی میکردم تازه یکماه و نیم هست جداشدیم خداروشکر ولی شوهرم روزی یه بار میره اونجا شایدم بیشتر من میگم چه دلیلی داره هرروز انگار باید به خونوادش باج بده شورای شما چقدر میرن واینکه ناراحت نمیشید

گناه من سادگی بود .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شاید دلش تنگ میشه 

این اسمش باج دادنه؟ 

جالبه تو سایت یه خانم بگه هر روز با مادرم در تماسم یا میرم خونه شون کسی نمیگه اشتباهه

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

ببین اگه هزاربارم رفت چیزی نگو انفاقا بگ‌ برات غذا هم بیاره یواش یواش نگران میشه نمیره دیگه تجربه دا ...

نگران چی میشه ?اصلا به من نمیگه میرم من خودم متوجه میشم

گناه من سادگی بود .

همسر من ۸ روز سر کار هست ۵ روز آف اون ۵ روز رو ور دل مامانش هست 

روزایی هم که سر کار هست ممکنه یکی دو بار بره در حد یکی دو ساعت 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

ما ده ساله مستقلیم 

اکثرا هر روز 

گاهی روزی دو بار 

گاهی هم هفته ای دو سه بار

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

خب شاید دلش تنگ میشه این اسمش باج دادنه؟ جالبه تو سایت یه خانم بگه هر روز با مادرم در تماسم یا میرم ...

دل تنگ چی دقیقا ده سال کمش بود تنگ دل مادرش بود همش وسط زندگی ما بود با همه چیز کار داشت حتی خوابیدن ما،،،اخه مرد ۴۲ ساله نباید بچسبه به زندگیش مادرش دم و دقیقه دستور کار و خرید میده

گناه من سادگی بود .
دل تنگ چی دقیقا ده سال کمش بود تنگ دل مادرش بود همش وسط زندگی ما بود با همه چیز کار داشت حتی خوابیدن ...

چیزی که خیلی خوب متوجه ش شدم تو این سایت اینکه اکثریت خانما انتظار دارن همسرشون بعد ازدواج خونوادش رو فراموش کنه

حالا ایشون هر روز سر بزنه مگه چی میشه

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)