2777
2789
الان میگن خودش پایه بود ما کاری نکردیم 

واقعاً هم همینه خب...تا خودشون نخوان نمیان جلو 

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره از اول هدفش چیه هرکسی یه هدفی داره البته من شوهرم سنتی اومد 

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 

به سختی😂

از همون اول گفتم من اهل دوستی دو روزه نیستم چون شهرمون کوچیکه بابامم سرشناس گفتم کاری نمیکنم آبرو بابام بره بخاطر دو روز چت کردن

خلاصه از همون اول خیلی جدی پیش اومدیم الانم ۳ ماهه نامزدیم

البته بماند ک چ نقشه ها نکشیدیم من و دوستم ک نامزدم به بجنبه شرایط جور کنه😂

اینم بگم نامزدم  هم دوست داداشم بود هم دانش آموز سابق بابام

پرورده کوردم❤

هر دوست پسریم نباید تبدیل به شوهر بشه من فکر میکردم باهم ازدواج کنیم خیلی عالی میشه رفتم سرکتاب گرفتم گفت بخدا طلاق رو شاختونه چون پسره دوبخته ست

الان که گذشت میگم همون بهتر که نشد

اویزون نباشین مغرو باشین در اختیارش نباشین شرایط پسره رو ببینین اصن ازدواجی هس یا نه طولانیش نکی ...

همه این کی میگی درسته

ولی چجوری طولانی نکنیم 

بالاخره پسره شاید شرایطش رونداره بیاد خواستگاری 

باید دوست موند دیگ🤔

اینکه میگید در اختیارش نباشیم یعنی چی دقیقا؟ بی محلی کنیم؟

منظورم بدنتون بود

از دید پسرا بدن یه دختر همه داراییشه

وقتی به همه داراییش برسن انگار فتحش کردن

ادم یه قله رو دوبار فتح نمیکنه

ولت میکنن میرن سراغ یا فتح دیگه

و ازت خسته و سیر میشن و تکراری میشی

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
همه این کی میگی درسته ولی چجوری طولانی نکنیم  بالاخره پسره شاید شرایطش رونداره بیاد خواستگاری ...

نه از نظر من باید کات کرد

این که ۵ سال عمرتو پای یه نفر بذاری از نظر من حماقته

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍