2777
2789
هر دوست پسریم نباید تبدیل به شوهر بشه من فکر میکردم باهم ازدواج کنیم خیلی عالی میشه رفتم سرکتاب گرفت ...

نه اتفاقا من  سرکتاب گرفتم برااین رابطه خوب اومده هم درباره خود دوس پسرم هم رابطمون واینک گفته ازدواجیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه منظور مسائل جنسیه فک کنم🤔

ببین من کلا یکبار تو عمرم با یکی دوست شدم اونم سر دو ماه خسته شدم گفتم نمیخام ادامه بدم 

اونم مجبور شد بیاد خاستگاری 

کلا ۳ ماه بیشتر ادامه نده 

بقیش  بیخودیه 

نه اتفاقا من  سرکتاب گرفتم برااین رابطه خوب اومده هم درباره خود دوس پسرم هم رابطمون واینک گفته ...

تا وقتی مغزت دنبال ایت مزخرفاته اصن به ازدواج فک نکن

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
منظورم بدنتون بود از دید پسرا بدن یه دختر همه داراییشه وقتی به همه داراییش برسن انگار فتحش کردن ا ...

خب پسری ک تو دوستی با چنتا رابطه حالا چ سطحی یا کلی بخاد بره  قطعا بعد ازدواجم خیانت میکنه میره سراطع قله دیگ همون بهتر ک تودوستی بره🤔

پس من تااینجای کارو خوب اومدم بهم حتی انگشتشم نخورده بعد یکسال و نیم😁😁

زودتر تکلیفتو باهاش مشخص کن

اگه میخادت خب بیاد خاستکاری

اگرم شرایطشو نداره خب کی شرایطش اوکی میشه زمان تعیین کنه

نمیشه ۵ سال باهاش باشی بعد بگه نمیخامت که

خب پسری ک تو دوستی با چنتا رابطه حالا چ سطحی یا کلی بخاد بره  قطعا بعد ازدواجم خیانت میکنه میره ...

نه داستان بعد ازدواج فرق میکنه

اونقت دیگه پسره نمیتونه بسادگی‌ولت کنه

نه اتفاقا من  سرکتاب گرفتم برااین رابطه خوب اومده هم درباره خود دوس پسرم هم رابطمون واینک گفته ...

مال منم ازدواجی بود تازه گفت خوبم افتاده اما ستاره مون جور نبود پسره دوبخته بود

زودتر تکلیفتو باهاش مشخص کن اگه میخادت خب بیاد خاستکاری اگرم شرایطشو نداره خب کی شرایطش اوکی میشه ...

منم الان یک و سال خورده ای باهمیم

ولی خب شرایطشو نداره بیاد جلو 😥

اما خانوادش میدونن ک منو میخواد

از نظر شما خرافاته  ولی از نظر حرفی ک تو قرانم قید شده خرافات نیس🙏🏻

اگه بخام جوابتو بدم مسدود میشم

خوش باشی تو تفکراتت

ترس‌از جهنم استفاده از عقل رو ازتون گرفته

عیت ربات فقط تکزار میکنید

منم الان یک و سال خورده ای باهمیم ولی خب شرایطشو نداره بیاد جلو 😥 اما خانوادش میدونن ک منو میخواد

با کسی که شرایط نداره اصن چرا دوست شدی

با یکی دوس شو که وضعش خوب باشع