2777
2789

آموزش زبان به صورت آنلاین هست

دو جلسه ی اول رایگانه تا با نحوه ی آموزش آشنا بشید و اگر دوست داشتید ادامه بدید

قیمت خیلی مناسب هست(یک شیشم کلاس حضوری)

کلاس هم به صورت تضمینی هست و من بهتون اطمینان میدم زبان رو یاد بگیرید😊

اگر سوالی دارید بپرسید جواب میدم🤗

دو نفریم با یه کاربری!😊
هزینش چقدره؟ واینکه از صفرتاصده؟ نمیشه کلا آنلاین تدریس کنین؟

هزینه هفته ای دو جلسه که میشه ماهی هشت جلسه ۵۰ هزار تومان اگر با قیمت مشکلیدارین خصوصی بگین☺

از صفر تا صد هستش مقدماتی تا پیشرفته 

کاملا آنلاین هستش دیگه😊

دو نفریم با یه کاربری!😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما باقیمت کجا حساب کردید 50تومن یک ششم هزینه ماهانه میشه؟؟؟مبتدی از80 الی 100 تومن ترمی شروع میشه

کدوم موسسه؟

من از سفیر قیمت گرفتم

ماهی ۳۰۰ هزار تومان کتاب اول

با ارتقایه سطح هم یه مقدار به پول کلاس اضافه میکردن 

از کانون هم پرسیدم☺

شما حضوری ۱۰۰ تومان اصلااا پیدا نمی کنید.

دو نفریم با یه کاربری!😊
شما باقیمت کجا حساب کردید 50تومن یک ششم هزینه ماهانه میشه؟؟؟مبتدی از80 الی 100 تومن ترمی شروع میشه

شما اسم یا شماره ی یک معلم یا موسسه رو به صورت آنلاین یا حضوری رو با این قیمت به من بدید

من کلا کلاسم رو رایگان میکنم😅

دو نفریم با یه کاربری!😊
دوستم موسسه تابان تدریس میکنه ماهانه120شهریه میدن .نمیدونم ترم چنده.ولی مبتدی ها کمترن .بپرسم باز به ...

من موسسه ی تابان نمیشناختم اصلا

من نسبت به موسسه های معتبر و مطرح قیمت دادم

همین الانم هزینه ی کلاس آنلاین تعرفش خیلی بیشتر از ماهی ۵۰ هزار تومانه(یه سرچ کنید لطفا)

دو نفریم با یه کاربری!😊