2777
2789
عنوان

دکتر قلب خوب تو تهران

85 بازدید | 6 پست

سلام خانما

کسی دکتر قلب خوب تو تهران سرآغ داره که با حوصله باشه و اکو هم مطب داشته باشه

هفته ۱۴ بارداری هستم خیلی نفس تنگی و درد قفسه سینه دارم البته قبل بارداری هم داشتم دکترا گقتن قلبت سالمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متخصص کنترل فشار خون  تویه این محدوده دکتر صدف اصفهانی هستن خانم دکتر عالی تشخیصشون عالی و متخصص حرفه ای هستن مامانم فشار خونش بالا بود تحت درمان و نظر خانم دکتر صدف اصفهانی الان حالش خیلی خوبه و ما خیلی راضی هستیم آدرس مطب خانم دکتر خیابان شهید بهشتی میدان تختی نبش بانک تجارت پلاک258 طبقه 5 واحد 14 شماره تلفن مطب 02188533167

متخصص بیماری قلب و درمان بیماری های قلبی دکتر صدف اصفهانی هستن خواهرم تعریف دکتر صدف اصفهانیو زیاد شنیده بود و به من گفت بریم پیش دکتر صدف اصفهانی و رفتیم تحت نظر دکتر صدف اصفهانی و ویزیت دوره ای شدم و داروگرفتم و تحت نظر بودم و الان یه دوره 6 ماهه حالم خیلی خوب شده ممنونم از خانم دکتر