2777
2789
عنوان

تصمیم به مجرد موندن

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 53 پست

شاید چون میگی شخصیتم خاصه اگه ازدواج کنی حالا با همسرت هیچی ولی با خانوادش ک دوستاش نتونی ارتباط برقرار کنی و اذیت بشی و پشیمون شی از ازدواج

شایدم ده سال دیگه بخاطر ازدواج نکردن و مجرد موندن پشیمون شی خدا میدونه

بنظر من دو سه سال به خودت استراحت بده و کارایی که دلت میخواد بکن سنی نداری که

ممکنه تا اون موقع نظرت تغییر کنه و طرز فکرت عوض بشه

یا از همون شرایطتت لذت ببری و نخوای عوضش کنی

🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیاز جنسی رو میتونه ادم سرکوب کنه یعنی کمرنگ تر ولی نیاز عاطفی چی ؟

نیاز عاطفی اگه شوهر داشته باشی ولی بهت توجه نکنه سخت تره یا اینک کلا طرف نباشه - مثل اکثر اطرافیانم که دارم میبینم

بنظرم پشیمون میشید...

ذات آدم جوری نیست که تنهایی رو دوست داشته باشه..کسایی که تنهایی رو دوست دارن، فقط آدم مناسبی اطرافشون نیست..در واقع اونا دوری کردن رو دوست دارن...

از مجرد موندن پشیمون میشید، اما ازدواجی که دوستش نداشته باشید، به مراتب پشیمونیه خیلیییی بزرگتریه، هنوز خیلی جوونید❤اگر خدا بخواد، حتما کسی رو که به دلِ شما بشینه، توی مسیرتون قرار میده..اما تا وقتی واقعا کسی به دلتون ننشست به مجرد موندن ادامه بدید😊✋

نذا توی دلت سردی بشینه:)🤍

من چون وسواس دارم آدم ازدواج نبودم. بس که اطرافیان گفتن منم یه عوضی رو انتخاب کردم. بعد چهار سالم با یه بچه جدا شدم. هر شبم آرزوی مرگ دارم از بس مشکلات تنهایی بزرگ کردن بچه زیاده. نه آدم ازدواج بودم و نه مادر شدن. کاش وقتم رو صرف چیزای دیگه کرده بودم و شاید لااقل وسواسم کمتر میشد. مخصوصا اینکه کاش از اینجا رفته بودم. اگه میتونی از ایران برو. 

وای خدایا  خونه ماشین داشته باشن حقوق ۵ هم باشه کفایته  اوف من خواستگارای پولدارم رو حال ...

این دوست داره کسی که باهاش ازدواج میکنه همه رو باهم داشته باشه 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

به نظر بیشتر ناامید شدی از پیدا کردن شخص مناسب و همین باعث ناراحتی و تنفرت شده چون بعد از یه مدت دیگه این تفکر کلیشه ای رو پیدا کردی که همه مثل هم هستن. ازدواج اجبار نیست حتی میشه گفت بعضیا آدم ازدواج و زندگی مشترک نیستن و تنهایی خودشون رو بیشتر دوست دارن. اما هیچ تضمینی نیست که چند سال بعد هم نظر شما همین باشه که الان هست. پس نه درهای آشنایی و پیدا کردن فرد دلخواه رو روی خودت ببند و نه خودت رو مجبور به ازدواج احساس کن. اینطوری دیگه روحت خسته نمیشه. یهو می بینی کسی اومد تو زندگیت که تمام افکارت کن فیکون شد 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
متنفرم از این نوع حرف زدن - که زود باش دیر میشه تا دیر نشده بجنب بعدش کسی گیرت نمیاد وووو از این حرف ...

منم خیلی بدم میاد از این حرفا.یعنی چی بالاخره هرمی تو یه سن ازدواج میکنه.مهم خوشبخت بودن در کنار اون آدمه.

خیلی اومدن و رفتن و هیچ کدوم اونی که میخاستم نبودن دیگه نمیخام حتی بهش فکر کنم میخام ذهنمو راحت بذار ...

کار خوبی میکنی 

منم دقیقا در مورد شاغل شدن اینجوریم 

دارم میرم تو ۲۶ سالگی 

خیلیم گشتم ولی شغلی مناسب خودم نبوده

ترجیح دادم کلا تا یه مدتی ذهنمو درگیرش نکنم 

بهتره ذهنتو آزاد بذاری رو زندگیت و لذت بردن ازش تمرکز کنی خودش خود به خود اتفاق میوفته به وقتش 

تو ازدواجم اصلا عجله نکن 

یه خانومی تو همین نینی سایت یه نصیحت قشنگ به من کرد 

گفت بذار همه چی سر وقت خودش اتفاق بیوفته قانون کائناتو بهم نریز تصمیمی نگیر که بعد پشیمونت کنه هر کسی تو وقت مناسب خودش به چیزایی که باید میرسه 

یه پیشنهاد دیگه هم برات دارم که برا خودمم خیلی تاثیر گذار بود 

انیمیشن soul رو حتما حتما ببین 

خیلی تاثیر گذاره 

مخصوصا برا من و شما 

یه دختر جیگولوی مهربون که عاشق حیوانات و طبیعت و یوگا و کتابه. با من بنفش باشین💜. خدای مهربونم بابت همه نعمتات شکر😍🙏