2777
2789

بچه ها من دانشجوی پرستاری ام. رتبه ام ۷۸۰۰ منطقه۳ بود. همراه با خواهرم از تیر شروع کردم و نمراتم فقط یکم تغییر مثبت داشتن تغییر زیاد نداشتن.

باید بیشتر تلاش کنم در حد پزشکی شه.

دیگه خسته شدم و ناامید شدم و میخوام ماه بعد برم دانشگاه رشتمو ادامه بدم.

بابام به مامان میگه دخترم بهتره بمونه که ارزشش تو جامعه بیشتر شه. واسه پرستیژش میگه که خواستگار خوب بیان. مامانم میگه اگه خواهر کوچیکت پزشکی قبول شه به ارزشت تهمت وارد میشه، بخون تو هم قبول شی. 😶

منم خسته ام میخوام برم دانشگاه کنارش کارای زیبایی لیزر اینا یا رنگ مو و مژه یاد بگیرم درآمدم بالا ببرم و پرستیژ کاریم بهتر کنم.

مردا این دوره زمونه هم دیدم حداقل ۶۵ درصدشون به تحصیلات طرف اهمیت میدن، حتی بعضیا که تعدادشون کم نیس میخوان همسطحشون باشه.

La

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا و مامان خودشون چیکاره هستن ؟!

به مادرت بگو نترسید مگه شما و بابا که پزشک نشدید به ارزشتون! تهمت! وارد شد؟ معنی یه کلمه رو نمیدونن حتی

بعد دنبال آرزوهای نرسیده خودشون تو روان بچه بیچاره ان

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

حقیقتا ندیدم با مو رنگ کردن پرستیژ کسی بره بالا پرستاری هم خیلی شغل جذابیه! اگر توان داری باز بخون و ...

نه منظورم اینه اگه درآمدم بره بالا پرستیژم بهتر میشه

La

بابا و مامان خودشون چیکاره هستن ؟!به مادرت بگو نترسید مگه شما و بابا که پزشک نشدید به ارزشتون! تهمت! ...

ببخشید اینو میگم ولی داره میگه منطقه ۳

یعنی کوچکترین شهرستان ها روستا ها و دهستان ها

تفکراتشون نشئت گرفته از فرهنگشونه

البته همه اینطور نیستن

مرد میره پایین تر از خودش رو میگیره تا زن تو سرش نزنه😁

ولی تا چه حد پایین تر؟

۶۰ درصد مردا میگن یه کم پایین تر نه زیاد

به چشم دیدم برا این دسته تحصیلات اهمیت داره

نمیدونم واسه چشم هم چشمی پیش دوستاشونه یا واسه ندید بدید بودنشونه یا...

La

ببخشید اینو میگم ولی داره میگه منطقه ۳ یعنی کوچکترین شهرستان ها روستا ها و دهستان ها تفکراتشون نشئت ...

خب فکر میکنم راست میگن

به چشم دیدم برا اکثریت مردا تحصیلات مهمه و اگه یکی تحصیلاتش خوب باشه مردای زیادی میان خواستگاری و معروف میشه کلا تو فامیل اینا

La

عذر میخوام ولی خانوادگی تفکرهاتون مسکل داره اخه درامد چه ربطی به پرستیژ داره خداوندا😭

من میگم درآمد بالا باعث میشه پرستیژت بره بالا

اونا اینو نمیگن

میگن دکتر شو چون هم با کلاسه هم تو جمع فامیل و مردم نعروف میشی خواستگار خوب میان سراغت. دوستات اکثرا پزشکی قبول شدن. خواهر کوچیکه ات هم قبول میشه و به ارزشت لطمه وارد میشه

La

خب فکر میکنم راست میگنبه چشم دیدم برا اکثریت مردا تحصیلات مهمه و اگه یکی تحصیلاتش خوب باشه مردای زیا ...

بله منم با این موافقم

تحصیلات خیلی مهمه

ولی اولا نباید زیبایی و اعتبار یه شغل دیگه رو برد زیر سوال

سوما چرا چون یکی پرستاره خواهرش پزشک باید به ابروش خدشه وارد بشه

مگه از دیوار مردم رفته بالا