2777
2789
چیا گفته بودن؟! طبیعیه نی نی سایت شهر عجایبه

ببین من گفتم این رسم بیخودی هستش و توهین به خانم ها و ما نداریم این رسمو و لطفا رواج ندید اگه کسی موافقم هست حتی اصلا اولین بار تو سایت فهمیدم طرف برگشت گفت خودت و خانواده ات کارت بانکی و سرویس شدید و ریگی به کفشتونه .....

کاش یک روزی برسه بگم.... خوب نوبت منم شد... 🌿😍✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی مشت کاربر زن نما نشستن پشت اکانتا زن ستیزی می کنند حرفایی می زنند که فقط به نفع آقایونه و کسر شان برا خانما

یا ببخشید خانمای جاهل که یک عمر تو سری خوردن

اگه تاپیک به سمت آگاهی دخترا بره و به هدفشون نرسن دکمه گزارش می کوبونند

دیگه هر آدم عاقلی میدونه بکر بودن دختر پسر نداره

مردی هم که دختر باکره میخواد دندش نرم دست از پا خطا نکنه وگرنه هر کسی چیزی قسمتش میشه که عینن خودشه

دستمال و گواهی بکارت فقط توهین به شخصیت دختره

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

اینا که اکثرا موافقن تو روستا هستن زن ستیزی براشون جا افتاده

من جاریم از یه خانواده ی اسم و رسم دار و پولدار خود جاریم هم فوق لیسانس و کارمند ولی مادرش برده بود دکتر و گواهی داد اصلا مادر شوهرم گواهی نخواست خود مادر جاریم گواهی آورد داد.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
عزیزم دیدی که دیروز زنه چجوری به من فحش میداد چون گفتم این رسم و نداریم و توهین میدونیم گفت مثل کارت ...

تاپیکم پرید من پشمام ریخته بود که اون چرا اونجوری میکنه خدا به داد بچه هاش برسه 🤦♀️😂

ببین من گفتم این رسم بیخودی هستش و توهین به خانم ها و ما نداریم این رسمو و لطفا رواج ندید اگه کسی ...

همین زنا احمق مردسالاری رواج دادن همین نخود مغزا ک نمیدونن تا وقتی راهی نباشه اثبات کنی مردا رابطه داشتن یا ن و یا تستی چیزی باشه نباید برای زناهم بگیرن ولی ببخشید د. ول پرستن این زنا میگن مردا سرور مان پاشونو ببوسیم

بعضیا اینجا معلوم نیست از پشت کدوم کوه سبز شدن که همه جور تحقیر و توهینی براشون اوکیه

یه ادم تحصیل کرده یه ادمی که گوشی داره کل دنیارو میبینه این حرفا بعیده

تاپیکم پرید من پشمام ریخته بود که اون چرا اونجوری میکنه خدا به داد بچه هاش برسه 🤦♀️😂

منم بخدا فکر کنم مشکل روانی داشت طفلک آخر تاپک به همه فحش ناموسی میداد 😑😑😑

کاش یک روزی برسه بگم.... خوب نوبت منم شد... 🌿😍✨

از اونجایی که تو کشور ما قانون پشت خانوما نیست چند مورد تو فامیل داشتیم که رابطه داشتن تو عقد و مرده درخواست طلاق داده با عنوان اینکه ایشون باکره نبوده درصورتیکه دخترا به شدت دخترای پاک و مطمئنی بودن. و ابروشون تو فامیل رفت و اون اقاهم با همین عنوان به راحتی طلاق داد. اون زمان دادگاه حکم میده و باید بری پس چه بهتر که خودت از قبل رفته باشی تا به اجبار. به نظرم برای خودت بگیر قبل از عقدت و هیچی به کسی نگو . برای یه همچین روزی مدرک داشته باش با این وضعیت مهریه ها و گرونیا همه چیز از همه بر میاد. اگر خانواده داماد درخواست کردن شماهم درخواست گواهی سلامتشونو بکنین متقابلا.

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40