بچها من 28 سالمه دیگه نزدیک 29 هستم - از نظر اخلاقی و رفتاری خیلی خاصم و به راحتی نمیتونم با کسی که شبیه من نیست کنار بیام تو این سال ها با خیلی ها اشنا شدم ولی واقعا نتونستم به عنوان همسر بپذیرمشون الان که به گذشته نگاه میکنم میبینم چقدر وقت الکی هدر دادم برای هیچی واقعا دیگه دلم نمیخاد حتی با کسی اشنا بشم - تصمیم گرفتم مجرد بمونم و برای همیشه تنها زندگی کنم - بنظرتون ممکنه بعدها پشیمون بشم در صورتی که واقعا و به هیچ وجه دلم ازدواج نمیخاد
هر کی یه جوره.ولی من خودمو میشناسم اگه ازدواج نکنم واقعا پشیمون میشم.زمانی که دیگه هیچ فایده ای هم نداره پشیمونی.در حال حاضر هم با یه آقا پسری که بهم معرفی شده در ارتباطم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اتفاقا تو این سن درآمد خیلی مهم نیست که ۵ بگیره یا ۸ چون دیگه خودش طعم همه رو چشیده خونه ماش ...
نه خودش میگه مهمه چون میگه بعد ازدواج دیگه نمیخوام کار کنم انثدر خواستگار داشته که به خاطر حقوق پایینشون رد کرده فقط
1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته
بنظرم اشتباه میکنی.تنهایی اذیت میکنه ادمو. اینو چندسال بعد میفهمی.اگ ادم خوبش پیدا شد شوهر کن. خیلیم سختگیر نباش. مطمعن باش پشیمون میشی. بعدم الان جوونی خاستگار داری ۵سال دیگ هیشکی نمیاد یا اگرم بیاد یا زن داشته یا پیره. ب فکر خودت باش تا جوونی
هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...
پشیمون میشی عزیزم همسایه ما زن هفتاد ساله س تا الان مجرد بوده الان میگه اگه پیرمردی کسی بود بهش بگید بیادمنو بگیره خیلی تنهام حالم داره بهم میخوره فکر کن تو این سن چقدر تنهایی حس شده چرا آدم تا جوون دنبال عشق نباشه که وقتی پیر شد به همه چی راضی شه
با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوســت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍
احساس میکنی هیچکس در حدت نیست؟ من احساس میکنم کامل نیستن.. خودم کامل نیستم. ولی برام غیر تحمله ک مسولیتشو ب عهده بگیرم انگار میخام اسیر بشم با یه آدم کج فهم.. میدونی راهش چیه؟ اینه ک عاشق طرف باشی اونوقت لحظه شماری میکنی باهاش باشی تا آخر عمر
بنظرم اشتباه میکنی.تنهایی اذیت میکنه ادمو. اینو چندسال بعد میفهمی.اگ ادم خوبش پیدا شد شوهر کن. خیلیم ...
متنفرم از این نوع حرف زدن - که زود باش دیر میشه تا دیر نشده بجنب بعدش کسی گیرت نمیاد وووو از این حرفا متنفرم همینجوری تحت تاثیر این حرفا روانم بهم ریخته کلی اسیب دیدم از این طرز فکر از همه چی متنفرم