2777
2789
عنوان

چونه زدن شوهرم برای رفتن به خونمون

473 بازدید | 22 پست

پدرو مادر همسرم و خودم تو یه محله زندگی میکنند ما تهرانیم ویک ساعت باهاشون فاصله داریم همسرم خیلی اون محله رو دوست داره هر وقت برای مهمونی میایم به دو روز موندن راضی نمیشه وموقع برگشت چونه میزنه که بیشتر بمونیم منم نمیتونم بالاخره هر زنی بعد ازدواج خونه خودش راحته خیلی سر این موضوع اذیتم میکنه همیشه موقع برگشت مثل بچه ها ادا در میاره چند ساله دارم این اخلاقشو تحمل میکنم اینسری باز گفت ۵ روز بیشتر بمونیم که منم اعصابم خورد شد دعوا کردیم  الان ۴ روزه خونه پدرم هستم نه زنگی نه پیامی دنبالمم نمیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی وفتی میاین شهرتون هرکی میره خونه پدرمادر خودش؟ چ مسخره باهم برید هرجا میرید ی وعده اینطرف ی ...

دقیقا همینکارو میکنیم ولی من برخواب شب میام خونه پدرمادر خودم چون اینور راحت ترم

محل کارش نزدیک همونجاست

خوب چرا همون شهرستان زندگی نمیکنین گلم

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

شوهرخواهرشوهرمم اینجوریه. عاشق اینه که شب خونه ی مادرشوهرم اینابخوابه. همیشه باخواهرشوهرم سراین موضوع دعوادارن، حالاخونشون کجاست؟ کوچه بغلی

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود

من بودم با خودم وسایل خورد وخوراک وهمه چی برمیداشتم تا اینقدر اویزون خانوادم نباشم.به مامانمم میگفتم یه اتاق اماده داشته باشه برای ما که میایم باشیم چند روز اویزون نباشیم

تو ک قرار بود با قهر ۴ روز بمونی خو میذاشتی اون بدبختم بمونه ک قهرم نشین😁🤣

خداجونم❤ بابت داشته ها یِ کوچیک و بزرگی ک بهم دادی و قدردانش نبودم؛ الان یهویی شکرت🙏🙏🙏فاطی منفرد & سارا فکور😭😭😭😭کجایید؟؟؟