2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروس ما ترکیه ایه   

...𝓣𝓱𝓲𝓼 𝓽𝓸𝓸 𝓼𝓱𝓪𝓵𝓵 𝓹𝓪𝓼𝓼                                                                                          🥺🤍                                                        تیکر تفلدمه🙂🌱                                                           

سلام من عروس هلندی دارم دو سه باری تخم گذاشتن، زمان مشخصی نداره شاید ۱۵ تا ۲۰ روز بعد، اگر عفونت داشته باشه بدنشون آره باید دارو بدی مثل تایلوزین، عرق یونجه هم خوبه ، شاهدونه اینا تقویت کنندست، بعد وقتی جوجه ها درواومدن باید روی سفیده تخم مرغ رنده شده پودر سریا از داروخانه دامپزشکی بخری بریزی، جوانه گندم بدی و غذاهای نرم که بتونن جوجه ها رو تغذیه کنن، اگر تلگرام داری یه دوتا گروه من عضوم خیلی کمک کننده است راهنماییتون میکنن، تلگرام دارید؟

عزززم معمولا تا یه ده روز  تا دو هفته بعدش تخم رو میزارن . اگه ضعیف بودن باید قبل از جفتگیری بهشون تقویتی میدادی 

اگه اولین بارشونه جفت گیری میکنن احتمال اینکه همه ی تخم هاشون پوچ باشه زیاده یا ممکنه یکی یا دوتاش جوجه بشه. و اینکه دمای اتاق باید بین ۲۸ تا ۳۱ باشه و رطوبت هم نباید از ۵۰ بیشتر باشه

جاشون رو اصلا عوض نکنید. و نزارید هم استرس بگیرن. 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
سلام من عروس هلندی دارم دو سه باری تخم گذاشتن، زمان مشخصی نداره شاید ۱۵ تا ۲۰ روز بعد، اگر عفونت داش ...

نه تلگرام ندارم این پررو ها امروز جفت گیری کردن لونه ندارن من استرس گرفتم یهو تخم نکنن😂الان پس شاهدونه رو بیشتر کنم براشون؟جوجه رو بلدم نگه دارم اینا جوجه بودن اوردیمشون 

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇
بستگی به جاشون داره اگه جاش گرم باشه خوراک خوب باشه زود تخم میزارن دارو مخصوص هست برای تقویتی و پیشگ ...

اهان ممنونم حتما

عزززم معمولا تا یه ده روز  تا دو هفته بعدش تخم رو میزارن . اگه ضعیف بودن باید قبل از جفتگیری به ...

رطوبت خونمون مناسبه پس دمای خونه رو باید تنظیم کنم براشون

نه تلگرام ندارم این پررو ها امروز جفت گیری کردن لونه ندارن من استرس گرفتم یهو تخم نکنن😂الان پس شاهد ...

جفت گیریاش جوری بودن ینی من اصلا هلاکم بدونم 😐 نخندین بهم نمیدونم دیگ 

🦋🦄یاضامن آهو🦄🦋 
رطوبت خونمون مناسبه پس دمای خونه رو باید تنظیم کنم براشون

بله.دمای محیط خیلی موثره. کم باشه زیاد باشه تخم ها نطفه نمیگیرن 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
جفت گیریاش جوری بودن ینی من اصلا هلاکم بدونم 😐 نخندین بهم نمیدونم دیگ 

😂😂😂😂منم هلاک بودم دیدم😂😂😂رو چوب نشسته بودن هیچوقت اینقدر باهم خوب نبودنا ماده همچین همکاری کرد ک نره روی چوب رفت بالا😂🤦😶صداشونو ک نگم برات غش کردم براشون😂😂😂🤦🤦🤦🤦

😂😂😂😂منم هلاک بودم دیدم😂😂😂رو چوب نشسته بودن هیچوقت اینقدر باهم خوب نبودنا ماده همچین همکاری کر ...

😅😅😅ای وای  از نزدیک خیلی مشتاقم ببینم 😅🤣🤣🤣🤣 

🦋🦄یاضامن آهو🦄🦋