2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو مطب

اول با سون مثاته رو خالی میکنند و بعدش مایع تزریق میکنند تا لحظه ای که حس داشتن ادرار داشته باشی 

عزیزم میترسم زمانی به اینهمه انتظار پایان بدهی که دیگه رمق و شور شوقی  برای منو بابایی نمونده باشه..  
تو مطب اول با سون مثاته رو خالی میکنند و بعدش مایع تزریق میکنند تا لحظه ای که حس داشتن ادرار داشته ...

شما انجام دادید؟خواهش میکنم کامل توضیح بدید،از درد و هزینش بگید؟

لایک نکن😬  خدایی که به شدت کافیست
شما انجام دادید؟خواهش میکنم کامل توضیح بدید،از درد و هزینش بگید؟

آره عزیزم انجام دادم

تقریبا ۷سال پیش

فک کنم ۲۰۰تومن شد

چه نشکلی دارین؟

موقع انحام دردش قابل تحمله فقط من بعدش دچار سوزش شدم(البته به خاطر همون انجام دادم) که اونم فورا فنازوپیریدین خوردم حل شد 

نترس عزیزم 

عزیزم میترسم زمانی به اینهمه انتظار پایان بدهی که دیگه رمق و شور شوقی  برای منو بابایی نمونده باشه..  
آره عزیزم انجام دادم تقریبا ۷سال پیش فک کنم ۲۰۰تومن شد چه نشکلی دارین؟ موقع انحام دردش قابل تحمل ...

ممنونم ،چقدر گرونه پس😑بخاطر بی اختیاری ادرار میخام برم،میشه شما بگید مشکلتون چی بود و الان حل شدیا نه ؟

ممنونم ،چقدر گرونه پس😑بخاطر بی اختیاری ادرار میخام برم،میشه شما بگید مشکلتون چی بود و الان حل شدیا ...

ای وای عزیزم 

من سوزش دارم ۸ساله خانه خرابم کرده 

نه علت معلومه نه درمان

نه عزیزم آخه نوار مثانم چیزی نشون نداد همه چیز سالم بود حتی دکتر گفت مثانه خیلی خوبی داری مواظبش باش ولی این درد لامصب همچنان امونمو بریده

آخرش دکی گفت وسواسی همین

متاهلی؟

ای وای عزیزم  من سوزش دارم ۸ساله خانه خرابم کرده  نه علت معلومه نه درمان نه عزیزم آخه ن ...

بله متاهلم،میشه بگید کدوم شهرید،چون شهر به شهر هزینه فرق می‌کنه هفت سال پیش ۲۰۰شده الان یک به بالاس احتمالا،شما احتمالا دردتون از اعصابتونه قرصه سرترالین ۵۰بخورین احتمالا خوب بشید یه آرامبخش خفیفه من خودم میخورم،من خودمم وقتی استرس میگیرم یکدفعه ...

بله متاهلم،میشه بگید کدوم شهرید،چون شهر به شهر هزینه فرق می‌کنه هفت سال پیش ۲۰۰شده الان یک به بالاس ...

تبریز

آره دکتر بهم سرترالین داده بود ۶ماه خوب بودم ولی بعدش....

همیشه که نمیشه قرص خورد

دکتر علت بی اختیاریتونو چی میگه؟

زایمان طبیعی داشتین؟ یا شایدم افتادگی مثانه یا رحم اینا دارین

نه من اصلا زایمان نکردم ،دکتر نرفتم ولی دکتر زنان که بخاطر تنبلی تخمدان میرم بهش گفتم اونم گفت برو ارولوژی،منم مشهد

زایمان طبیعی داشتین؟ یا شایدم افتادگی مثانه یا رحم اینا دارین

من سونو شکمی و واژینال دادم ،بنظرتون تو اینا معلوم میشد اگه افتادگی داشتم؟

آره ارولوژی بهتر تشخیص میده

من تا مرکز پیوند کلیه هاشمی نژاد تهرانم رفتم ولی هیچی به هیچی