ببین بادوم با پوست بگیر پوستشو بشکن اینجوری مطمین میشی بدون نمکِ و اینکه بو داده نیست
بعد ی چاقو بردار سرش داغ کن فرو کن تو بادوم
ی سینی بردار دوتا پایه بزار با هرچی دوست داری من دوتا قوطی حلبی میزارم دو طرف زیر سینی که وسطش کاملا باز باشه روی سطح سینی اب بریز بعد بادوم رو با چاقو بگیر روی شعله تا کاملا اتش بگیره بعد بگیرش یه نقطه زیر سینی دود میکنه تا اتیشش کاملا خاموش بشه و بادوم دیگه دود نکنه و کامل سیاه بشه چندتا بادوم رو به همین صورت اتیش بزن بگیر زیر سینی فقط هی اروم اروم اب اضافه کن روی سطح سینی که اب داغ نشه بجوشه بعد سینی رو بردار ابشو خالی کن برگردون ،زیر سینی همونجایی که بادومارو گرفتی با یک کاغذ بکش پودر سرمه ها رو بریز رو ی کاغذ بعد بریز تو ظرف