2777
2789
عنوان

قیچی کردن مژه

| مشاهده متن کامل بحث + 2962 بازدید | 110 پست
دارم بادوم خام درست میکنم ممنونم از توضیحت عزیزم

من همیشه خودم درست میکنم و سرمه هام عالییی میشن 

هم واسه تقویت مژه خوبه هم تقویت چشم 

هم واسه رشد ابرو خوبه هم واسه جاهایی از مو که ریخته یک ماه استفاده کنی کاملا متوجه میشی

فرزندم خیلی منتظرت هستم جایت خیلی خالیست جای دستان کوچکت که میز زیر تلویزیونی را کثیف کنی،چهار دست و پا راه بروی و به همه جای خانه سر بزنی و آت و آشغال کشف کنی و در دهانت بگذاری حرفهای بامزه بزنی برای من و بابایت شعرهای دست و پاشکسته بخوانی . و وقتی من کمی از تو دور شوم برایم گریه کنی و من تو را در آغوش بگیرم ...و آنوقت تو با صدای زیبایت بگویی مادرخدایا این حرفها را نمی شود به کسی گفت همه به من می خندند و حتما می گویند آرزو به دل.ولی با تو راحتم خدایا حداقل اجازه ی این را دارم که فرزندم را تجسم کنم..😔                          خدايا تو بخواهي معجزه ميشود🙏🏻 لطفا بگید آمین🙏🏻😘
برا صورت مگ میش 😂 اگ میش خگب بزنم  من بلد نیستم بند بندازم یبار اومدم برای اولین بار سی ...

من هر روشی رفتم نصفه و نیمه میشد هنین بند سمت چپ خوب میرفتم راست  رو نه

خلاصه آخرش همین جا خوندم که میشه گذاشت

اما من‌صورتم چرب یکم‌بعدشخشک میشه که روغن نارگیل میزنم و آلوورا میزارم اوکی میشه

خودشم واسه صورت زمان کمتری میبره

حالا مراقب باش ها نکنی تاول بزنی جاش لک‌بمونه بدتر😣

هر چی فکر کنی من خرابکاری کردم

عید امسال خواستم تل بزنم وقتی موهام سشوار کشیدم

یک عدد بز شده بودم🤭😂😂😂

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره. درکشون میکنم  بمون دروغ گفتن ماهم زدیم 😂😂

اين توصيه ها از قديم بووده منم نوجوون بودم دختر عموهام قيچي ميكردن 

ولي بازم مژه هاشون بلند نيست🙄

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اره ب خودشون فحش ميدادن به منم ك ميخنديدم فحش ميدادن به قيچي فحش ميدادن و من هنوزم ك ميبينمشون ميخن ...

پس من شانس دارم ها که‌هر سری درمیومد😏🥴

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
پس من شانس دارم ها که‌هر سری درمیومد😏🥴

بلندتر از قبل يا مثل اول ميشد فقط؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من هر روشی رفتم نصفه و نیمه میشد هنین بند سمت چپ خوب میرفتم راست  رو نه خلاصه آخرش همین جا خون ...

وایی خدا نکشتتت دختر 😂😂😂

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
بلندتر از قبل يا مثل اول ميشد فقط؟

بخدا نمیدونم اما اون‌تغییر بعد زدن رو من حال میکردم

😂😂

راستی واسه دختر داداشمم زدم بچه بود واسه اونم درومده مژه های دختر داداشم با پسرم ماشالله خیلی بلنده مال خودم معمولی 

بخدا نمیدونم اما اون‌تغییر بعد زدن رو من حال میکردم 😂😂 راستی واسه دختر داداشمم زدم بچه بود واسه ...

بعضيا شانس ندارم خواهر يهو ديدي درنيومد ميشه از اوون عمه هاا براشون😅

وایی خدا نکشتتت دختر 😂😂😂

بیکاری و بی عاری دیگه

🤪

حالا هم‌تو خط لاغر کردن بدون رژیمم

هی  تو آب داغ دارچین و زنجبیل میریزم بعد غذا ها تا هیچ روعنی جذب نکنه بدنم

ورزش میکنم حلقه میرم 🤭

بعضيا شانس ندارم خواهر يهو ديدي درنيومد ميشه از اوون عمه هاا براشون😅

نه درومد دیگه 

من این دختر داداشم همه‌جور بلا سرش آوردم

خیلی عزیز بود واسم پیشم‌بود اکثرا سرش ناشی بازی در آوردم یاد گرفتم واسه بچه هام😁الانم اون تلافی میکنه سر بچه های من کارهام😁😂

بیکاری و بی عاری دیگه 🤪 حالا هم‌تو خط لاغر کردن بدون رژیمم هی  تو آب داغ دارچین و زنجبیل می ...

تاثیر داشته؟ 

حلقه تاتیر داره ؟ 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗