ميدوني سر اين حرف چنتا نوجوون بي عقل مژه هاشونو قيچي كردن😂😂 اخرشم مثل قبل نشد(ب گفته خودشون)
منم کردم الان نوجوونم ولی دراومد البته بستگی داره
شاید مال اسی در نیاد
اسی روغن کرچک بزن بهشون
تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗
بلندتری و پرپشتیش تو فرق سرم بخوره، مثل اول بشه برام بسه ✋✋😣😣
درمیاد نترس😂
بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد بمیرم برای آرتین بی مادر شد بمیرم برای مظلومیت امام زمانم
بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد بمیرم برای آرتین بی مادر شد بمیرم برای مظلومیت امام زمانم
یا ی مدت میگفتم کاش کرونای بگیرم اخ میگفتن اشتهاشون کم میش لاغر میشن 😂
تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗
نميدوونم من نكردم فقط ديدم اطرافيانم ك البته نوجوون بودن انجام دادن درنيومد شايد اونا از ته زدن🤦🏼 ...
حالا فکر میکنم خوب از ته نزدم
😂
حتما از ته ریشه و همه چیدند اونا
خداوکیلی ؟😂 😂 حالا بازم برات بگم باورت میش میگم کاش تیرویید داشته باشم ک قرصاش لا ...
😂😂😂😂
وای بخدا
دور از جون.
بدونی من چیوارا میکنم پودر واجبی میزنم واسه اطلاح صورت🤐اصلا دو سه بار اول سوزوندم اما الان قلقش دستم😂