2777
2789
عنوان

قیچی کردن مژه

| مشاهده متن کامل بحث + 2963 بازدید | 110 پست
موقتی یا دایم؟

دوماهه استفاده میکنم خب باید طبق دستوری ک نوشتن استفاده شه غیر این مژه ها میریزه 

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ميدوني سر اين حرف چنتا نوجوون بي عقل مژه هاشونو قيچي كردن😂😂 اخرشم مثل قبل نشد(ب گفته خودشون)

منم کردم الان نوجوونم ولی دراومد البته بستگی داره 

شاید مال اسی در نیاد 

اسی روغن کرچک بزن بهشون 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
دقیقا من الان یکسال و بیشتر در نیومد⁦☹️⁩

الهي بگردم😅

سريتا استفاده كردي؟

تاثير داره رو بلند شدن و پر شدن ولي فقط تا وقتي ازش استفاده ميكني

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بلندتری و پرپشتیش تو فرق سرم بخوره، مثل اول بشه برام بسه ✋✋😣😣

درمیاد نترس😂

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
دقیقا من الان یکسال و بیشتر در نیومد⁦☹️⁩

وا مگه میشه

کلا موهای سرت هم‌کم درمیاد یا فقط مژه🤔

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
منم عین‌خودتم😬

خداوکیلی ؟😂 😂 

حالا بازم برات بگم 

باورت میش میگم کاش تیرویید داشته باشم ک قرصاش لاغر بشم 

یا ی مدت میگفتم کاش کرونای بگیرم اخ میگفتن اشتهاشون کم میش لاغر میشن 😂

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
منم کردم الان نوجوونم ولی دراومد البته بستگی داره  شاید مال اسی در نیاد  اسی روغن کرچ ...

نميدوونم من نكردم فقط ديدم اطرافيانم ك البته نوجوون بودن انجام دادن درنيومد شايد اونا از ته زدن🤦🏼‍♀️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الهي بگردم😅 سريتا استفاده كردي؟ تاثير داره رو بلند شدن و پر شدن ولي فقط تا وقتي ازش استفاده ميكني

💋فدای نی نی ت بشم عزیزم

نه استفاده نکردم😅

فکرشو بکن فقط انتهای مژه چشم راست رو زدم تا الان بلند نشده بعد مژه چپم انتهاش بلنده ⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩😑

نميدوونم من نكردم فقط ديدم اطرافيانم ك البته نوجوون بودن انجام دادن درنيومد شايد اونا از ته زدن🤦🏼‍ ...

حالا فکر میکنم خوب از ته نزدم 

😂 

حتما از ته ریشه و همه چیدند اونا 

خداوکیلی ؟😂 😂  حالا بازم برات بگم  باورت میش میگم کاش تیرویید داشته باشم ک قرصاش لا ...

😂😂😂😂

وای بخدا

دور از جون.

بدونی من چیوارا میکنم پودر واجبی میزنم واسه اطلاح صورت🤐اصلا دو سه بار اول سوزوندم اما الان قلقش دستم😂