2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی وبارداربودن

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 90 پست
اخه دختر داداسم ماه پیس یه رابطه داست البته دخول نبود و منب نبومده فکر مبکنه با پیشاب    ...

لخته خون بارداری نیستش.پریوده.

خدایاهرکس که بچه میخوادبهش فرزندی سالم وصالح بده🙏ازدعای خیردیگران به من وهمسرهم فرزندانی سالم وصالح بده🙏اللهم صل علی محمدوآل محمد🙏🌷
اخه دختر داداسم ماه پیس یه رابطه داست البته دخول نبود و منب نبومده فکر مبکنه با پیشاب    ...

با اجازه مدیر  

سلام عزیزم من تایپیکت رو خوندم برادرزادتون اولین بار بوده که با نامزدش عشق بازی میکرده؟ 

اگه بار اول بوده هورمونهاش تازه دارن بیدار میشن   و تمام درد ها و علائمش طبیعی هست و هیچوقت با پیشاپ تازه اونم روش بریزه باردار نخواهد شد و اینکه پری همراه به لخته داشته پس کامل تخلیه شده بهش بگو استرس نداشته باشه همینجوری با استرس پیش بره هم ایجاد کیست میشه و هم اینکه پری بعدیش عقب میوفته که دیگه اونوقت واقعا سکته میکنه...

خدایا شکرت این حس و حال رو نصیب و قسمت همه چشم انتظارها بکن "صلوات بفرستید" هم برای سلامتی نی نی هامون هم مستجاب شدن دعام  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید کمر دردش از سرما و این چیزا باشه ولی خب اگه پریود شده لخته دفع کرده باردار نیست دیگه نامزده؟

بعد رابطه هاشو میاد بهت میگه😳😳

میشه برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستین❤️لطفا لایکم نکنین لایک ندوست😒😒همسرم دنیااااااام........خدایا سایه ی آقاییمو تا همیشه بالا سر من و این زندگی نگه دار... آمین
نه لخته زیاد هم دفع شده 

گاهی وقتهارحم هم سردباشه لخته خون دفع میشه توپریود.

خدایاهرکس که بچه میخوادبهش فرزندی سالم وصالح بده🙏ازدعای خیردیگران به من وهمسرهم فرزندانی سالم وصالح بده🙏اللهم صل علی محمدوآل محمد🙏🌷
اره ندارم گلم.من حتی یه روزهم تاخیرنداشتم توپریودم.سرتاریخ میشم.نهایتش دوروزجلوترمیشدم.

پس احتمال بارداریتون زیاده صبور باش یک هفته که شد بی بی چک بذار انشاالله هر چی خیر و صلاحتون باشه پیش بیاد   

خدایا شکرت این حس و حال رو نصیب و قسمت همه چشم انتظارها بکن "صلوات بفرستید" هم برای سلامتی نی نی هامون هم مستجاب شدن دعام  
پس احتمال بارداریتون زیاده صبور باش یک هفته که شد بی بی چک بذار انشاالله هر چی خیر و صلاحتون باشه پی ...

ان شالله گلم.بادعاهای شما🌹

با اجازه مدیر     سلام عزیزم من تایپیکت رو خوندم برادرزادتون اولین بار بوده که با نامزدش ...

چرا اتفاقا پیشاب هم حاوی اسپرمه‌و میتونه باعث بارداری بشه این همه بارداری ناخواسته فک میکنی چجوری اتفاق میفته بعد اینکه اسپرم حتی اگه روی واژن دختر باکره هم هم بریزه میتونه حرکت کنه و خودشو به تخمک برسونه و افتضاح ایجاد کنه😂😂

خلاصه که حواستون نباشه بیچاره شدین خدا بمن خیلی رحم کرد نامزدیمو گذروندم تموم شد اینا رو رعایت نمیکردم الان دو سه تا دور و برمو گرفته بودن😄😄

میشه برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستین❤️لطفا لایکم نکنین لایک ندوست😒😒همسرم دنیااااااام........خدایا سایه ی آقاییمو تا همیشه بالا سر من و این زندگی نگه دار... آمین
همیشه اینجوری لخته زیاد دفع میکنه همیشه

بایدچیزهای گرم بخوره تارحمش گرم بشه.لخته دفع نکنه.

البته گرمی درحداعتدال.

چرا اتفاقا پیشاب هم حاوی اسپرمه‌و میتونه باعث بارداری بشه این همه بارداری ناخواسته فک میکنی چجوری ات ...

اره ممکنه فقط بخاطر ابن بود که ایشون خیلی میترسه حتی بهش یاد دادم چجوری بیاد تو کاربریم

لطفا برای حاجتم صلوات بفرستید.  خدایا خودت مواظب عزیزانم باش❤
نه لخته زیاد هم دفع شده 

خب پس باردار نیستی اصلا کسایی که تو بارداری خونریزی دارن باید برن دکتر جلوی خونریزیشونو بگیرن خیلی خطرناکه برای جنین

چرا اتفاقا پیشاب هم حاوی اسپرمه‌و میتونه باعث بارداری بشه این همه بارداری ناخواسته فک میکنی چجوری ات ...

میدونم عزیزم تایپیک ایشون رو بخونید ایستاده اتفاق افتاده در حد چند ثانیه بعدشم که پریود شده یجورایی اگه باردار بشه معجزه قرن بوده   

بایدچیزهای گرم بخوره تارحمش گرم بشه.لخته دفع نکنه. البته گرمی درحداعتدال.

والا خودشو با طناب داره خفه مبکنه

لطفا برای حاجتم صلوات بفرستید.  خدایا خودت مواظب عزیزانم باش❤
سینشو که ببینه درد میگیره یا نه

اگه سینش درد کنه ارومم به سینه دست بزنه دردشو حس میکنه من نزدیکای پریودی ارومم به سینم دست بزنم درد میکنه