2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم شخصا استفاده نکردم 

ولی دختر خالم وقتی نوزاد بود موهای بدنش زیاد بود خالم واسش استفاده میکرد تقریبا پنجاه درصد کمتر شده بودن موهاش!

اینکه اصلش هم گیر بیاری قطعا نتیجه میده 

مورچه خودش چقده ک روغنش چقد باشه خنگید؟هخخخ دروغ میگن بابا چقد باید مورچه بگیرن تا روغنشو درارن

عزیزم شما که زرنگ اید باید بدونید که از مورچه روغن نمی گیرن از تخم نوعی مورچه صحرایی که مورچه بزرگی به حساب میاد روغن میگیرن زرنگ خانمِ با ادب 😒

مورچه خودش چقده ک روغنش چقد باشه خنگید؟هخخخ دروغ میگن بابا چقد باید مورچه بگیرن تا روغنشو درارن

ما حتی روغن فضله کبوتر هم داریم ولی به معنی این نیست که از فضله، روغن بگیرن 

فضله کبوتر رو تو روغن میجوشونن میشه روغن فضله کبوتر همین کار برای روغن مورچه

همان ذوالفنون 

عزیزم شما که زرنگ اید باید بدونید که از مورچه روغن نمی گیرن از تخم نوعی مورچه صحرایی که مورچه بزرگی ...

خنگ من ب آدمای شیرین میگم ببخشید نمیخواستم بی ادبی کنم اما هر چقدرم بزرگ باشه چقد باید بگیرن تا روغن بده و باید خیلیم گرون باشه

ما حتی روغن فضله کبوتر هم داریم ولی به معنی این نیست که از فضله، روغن بگیرن فضله کبوتر رو تو روغن می ...

چه جالب عزیزم روغن مورچه رو از تخم مورچه میگیرن ولی اینی که شما گفته بودی و نشنیده بودم تا حالا 

مرسی عزیزم 

روغن فضله کبوتر خیلی گرمه طبعش روی کلیه هایی که سنگ ساز هست میمالن

فکر کنم پس خودمون هم بتونیم تو خونه درست کنیم برای کلیه سنگ ساز 

شما کسی از دور و بریات استفاده کردن نتیجه بده؟ 

خواهرشوهرم واسه موهای دور سینه استفاده میکنه میگه نسبت به قبل کمتر شده ولی باید با موچین موها رو از ریشه در بیاری بعد روغن مورچه بزنی

میگن اصلش یه بوی بدی ،دیدی یه مورچه رو وقتی میکشی چه بویی میده همون جوری

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....