2777
2789

سلام خانما وقت همگی بخیر.من۱۹سالمع و فارغ التحصیل۹۸هستم،اما تا حالا سر جلسع کنکور نرفتم،امسال ک میخواستم بخونم برای کنکور۱۴۰۰ نامزدم اوایل موافق بود،منم رفتم کتاب یکم خریدم و یکمم از اینو اون گرفتم تا بشینم و بخونم،اما از وقتی خواستم بخونم نامزدم ساز مخالفت زد،چون من دولتی تبریز میخواستمو خونمون از تبریز دورع،اجازع خوابگاهم عمرا نمیدع،بهم میگع نخون در عوضش وقتی عروسی کردیم(۳_۴ماه بعد)میریم آزاد یا پیام نور ثبتنام میکنیم و البتع فقط برای امتحانا حق داری بری دانشگاه،یبار خودم بهش شغل برنامع نویسیو پیشنهاد دادم ک چقدر خوبع؛الان میگع کار میخوای برات لبتاب میگیرم بشینی تو خونع برنامع نویسی یاد بگیری یا زبان انگلیسی یا زبانای دیگع یاد بگیر،اونوخ تو خونع کار کن،البتع یکمم چشمش از خواهرش ترسیدع،چون خواهرش یکی از رشتع های پیرا پزشکیو دارع و البتع شوهرشو محل نمیدع،ینی هر چی بگع شوهرش باید بگع چشم،الان من واقعا نمیدونم چیکار کنم،دو دل موندم،لطفا لطفا لطفا راهنماییم کنین

سنت سن ازدواج نیست بشین درستو بخوت

من یه زن فمنیستم و به فمنیست بودنمم بع شدت افتخار می کنم ازادی و برابر حق همه انسان هاستبرای بحث و دعوا نیومد و معتقدم نظر هرکسی تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه برای خودش قابل احترامه البته تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه توی تاپیکای کتاب و فیلم و اطلاعات پزشکی [درحددانشجو]می تونم کمک کنم♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والله اگه به من باشه میگم درست رو بخون حتما هم بعدش سرکار برو یه خانم مستقل و قوی باش که هیچ چیز در آینده توی زندگی نتونه اذیتت کنه نگاه به تاپیکای اینجا کن نصفشون از دست شوهر می‌نالن حتی توان جدا شدنم ندارن

هرکاری میکنی درستو ول نکن  آدم تحصیل نکرده هیچ جایگاه اجتماعی نمیتونه داشته باشه و واسه بچه ها ...

اخع اونم میگع برو پیام نور بخون یا ازاد؛برای همین یکم دو دلم

میدونم،دست خودم نبود واقعا باهاش مخالفت کنم و بخونم برای کنکور تجربی؟

اره جدی باهاش مخالفت کن مردی که نخواد پیشرفت کنی مرد یک عمر زندگی نیست اینو مطمئن باش

من یه زن فمنیستم و به فمنیست بودنمم بع شدت افتخار می کنم ازادی و برابر حق همه انسان هاستبرای بحث و دعوا نیومد و معتقدم نظر هرکسی تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه برای خودش قابل احترامه البته تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه توی تاپیکای کتاب و فیلم و اطلاعات پزشکی [درحددانشجو]می تونم کمک کنم♥

قبلا باید تفافق میکردین سر موضوع به این مهمی 

از موضع خودت کوتاه نیا 

فرق هست بین دولتی و پیام نور 

خوب درساتو بخون 

نرم نرم باهاش صحبت کن 

از مشاور کمک بگیر 

از اینده موفقی که برای جفتتون (نه مثل خواهرش) به وجود میاد  بهش بگو

بگو که شاغل بودنت چقد تو خوشبختی اون هم موثره 

خلاصه بجنگ براش که خیلی چیز مهمیه 

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    
والله اگه به من باشه میگم درست رو بخون حتما هم بعدش سرکار برو یه خانم مستقل و قوی باش که هیچ چیز در ...

با کار تو بیرون شدید مخالفع،میگع وقتی نیاز نداریم نمیخواد کار کنی،البتع من میدونما از خواهرش چشمش ترسیدع

اخع اونم میگع برو پیام نور بخون یا ازاد؛برای همین یکم دو دلم

الان این صحبتو میفرماد شاید زد زیرش 

هزینه داره بالاخره 

کار درستو انجام بده 

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست