2777
2789
عنوان

ت رو خدا نظر بدین چیکار کنم،آیندم رو هواس

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 26 پست
اره جدی باهاش مخالفت کن مردی که نخواد پیشرفت کنی مرد یک عمر زندگی نیست اینو مطمئن باش

دقیقا همینو بهش گفتم،گفت وقتی همع چیو برات فراهم میکنمو نیاز نداری،چرا میخوای بری سر کار

اخع اونم میگع برو پیام نور بخون یا ازاد؛برای همین یکم دو دلم

بعدش نزنه زیر حرفش ⚠️⚠️

صدالبته که دانشگاه دولتی ارجحیت داره به پیام نور و آزاد

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همینو بهش گفتم،گفت وقتی همع چیو برات فراهم میکنمو نیاز نداری،چرا میخوای بری سر کار

غزیزم اینا حرفای چرتیه که می گن ادمو خر کنن بشینیم خونه  پیشرفت نکنیم دستمون جلوشون دراز باشه

من یه زن فمنیستم و به فمنیست بودنمم بع شدت افتخار می کنم ازادی و برابر حق همه انسان هاستبرای بحث و دعوا نیومد و معتقدم نظر هرکسی تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه برای خودش قابل احترامه البته تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه توی تاپیکای کتاب و فیلم و اطلاعات پزشکی [درحددانشجو]می تونم کمک کنم♥
قبلا باید تفافق میکردین سر موضوع به این مهمی  از موضع خودت کوتاه نیا  فرق هست بین دولتی ...

ازدواج ما دست خودم نبود والاه ک بخوام باهاش توافق کنم،از اون تو سری خورا بودم ک هرچی پدر میگفت باید میگفتم چشم،اما مطمینم راصی نمیشع،بشع هم زندگیو برام زهر میکنع

با کار تو بیرون شدید مخالفع،میگع وقتی نیاز نداریم نمیخواد کار کنی،البتع من میدونما از خواهرش چشمش تر ...

بهشون بگو نیاز فقط مالی نیست 

بگو نیاز دارم روابط اجتماعی قوی داشته باشم 

بگو نیاز دارم دسترنج خودمو ببینم هر ماه 

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    
الان خیلی پشیمونی؟نخوندی؟

خیلی پشیمونم،دانشگاه روزانه بودم چون نامزدم مجبورم کردانصراف دادم 

الان زندگیم خوبه،ولی حسرتش همیشه تودلمه،شب وروززحمت کشیدم سال آخرکنکور،بخاطرمشکلات مالی مجبورشدم برم سرکار،بخاطرهمین رشته ی دلخواهموقبول نشدم ولی بازم خوب بود،الان همه ی همکلاسیام شاغل شدن ومستقل،من خودموعمرموبه باددادم

قدرخودتوبدون

ازدواج ما دست خودم نبود والاه ک بخوام باهاش توافق کنم،از اون تو سری خورا بودم ک هرچی پدر میگفت باید ...

میفهمم و درکت میکنم

اما نترس از زهر شدن زندگی دختر جون 

منم خیلی کارا تو زندگیم با وجود مخالفت بقیه کردم 

ازین بترس که همه اختیارتو بدی دست کسی 

جدی باش سر این موضوع در عین حال نرم

یعنی با توجه به برداشتی که من داشتم نمیشه حرف حرف خودت باشه اما ریز ریز توجیحش کن 

که خواستت برای خوشبختی هر دوتون هست 

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    

یه بار تو همین سایت یکی رو کلی نصیحت کردیم من و چندتای دیگه اون شوهرش بهش اجازه دانشگاه رفتنم نمیداد یه جورایی تو دلش ذوق میکرد نامزدش هم بهش گفته بود محیط دانشگاه خوب نیست 😐و.... حالا ما هر چی راهنمایی کردیم اون فقط حرف نامزدشو قبول داشت از به قول خودش غیرتی بودن نامزدش خوشحال بود سر کنجکاوی سال بعدش سر زدم به پروفایلش نامزدش خیانت کرده بود بهش و ولش کرده بود