2777
2789
عنوان

اونی که تو رویاهاته😍😍😍 و دوسش داری😉

| مشاهده متن کامل بحث + 2059 بازدید | 277 پست
اونم میدونه ولی خب چه میشه کرد🤒🤒

اونی ک من تو دلم دوسش دارم نمیدونه☹

🖤امیدم به اون بالاییه فقط 🖤                                                         ⚜به جز"مرگ" همه چیز دروغه!⚜
الهی ک ببینیش😍 دوست خوب بهترین نعمته😍

الهی امین ولی فک نکنم چون شوهرم نمیزاره باهاش در ارتباط باشم😢

نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم                          مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما خيلي حرفا داريم با هم بزنيم اخخخخخ كه اگه ببينمش  فك كنم يكم از دستم عصباني باشه خيلي اذيتش ...

چرااااا

🖤امیدم به اون بالاییه فقط 🖤                                                         ⚜به جز"مرگ" همه چیز دروغه!⚜
الهی امین ولی فک نکنم چون شوهرم نمیزاره باهاش در ارتباط باشم😢

اخه چراااا وااااای چقد محدودیت بدهههههه

موسیقیدان چقد طول میکشه آدم گیتار یاد بگیره

بستگي به خودت و استعدادت داره عزيزم 

من كلاس نرفتم خودم ياد گرفتم و چون علاقه زياد داشتم هر روز تمرين ميكردم و ميرفتم اكورد و ريتم بعدي توي يكسال اوكي شدم 

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
موسیقیدان چقد طول میکشه آدم گیتار یاد بگیره

تو یاد نمیگیری🤭

بستگي به خودت و استعدادت داره عزيزم  من كلاس نرفتم خودم ياد گرفتم و چون علاقه زياد داشتم هر رو ...

خیلی عالی👏👏👏

سخته یکیو تو دلش یواشکی ولی خیلی دوس داشته باشی🥺حس قریبیه اما قشنگ 🥺🤍

خیلی قشنگع...اما سختع عشق یکطرفع..انقدم مغرو هستم ک هیچوقت بش نگم..

بعضی چیزا بهترع هیچوق گفتع نشن...

خیلی قشنگع...اما سختع عشق یکطرفع..انقدم مغرو هستم ک هیچوقت بش نگم.. بعضی چیزا بهترع هیچوق گفتع نشن. ...

اره اما حسرتش به دلت میمونه.ی جایی میرسه میبینی هر کی که میاد اون نمیشه واست...

سلام🤣🤣🤣🤣اسمش جاشه قرار بود واسم خارجی پیدا کنی نکردی خودم دست به کار شدم

😏😏😏 تو میلادو بیار من خارجی میدم☺

بستگي به خودت و استعدادت داره عزيزم  من كلاس نرفتم خودم ياد گرفتم و چون علاقه زياد داشتم هر رو ...

‌میشه بگی چطوری خودآموز یادگرفتی وواقعا دوس دارم قراره واسم عیدی گیتار بگیرن

ولی خیلی لشه حاج خانم 
اره اما حسرتش به دلت میمونه.ی جایی میرسه میبینی هر کی که میاد اون نمیشه واست...

من حتی تو خیالم دارم باهاش زندگی میکنم..قربون صدقش میرم..بااینکع میدونم اون حتی ب من فک نمیکنع چ برسع عاشقم بشع🙂

همون حسرت داشتنش ی روزی نابودم میکنع

اخه چراااا وااااای چقد محدودیت بدهههههه

دقیقا خیلی بده شوهرم عقده ای الکی الکی دشمنی داره باهاش از همون روز عقدمون که این دوستم اومد ودید من چقد باهاش خوبم وجوریم بدش اومد حسودیش شد بعدم که حسابی خودشو خالی کرد هی بهونه در اورد میرفت چتمون از کوچکترین حرفش ایراد میگرفت اخرشم سر یه چیزی باهاش دعوا کرد گفت دیگه حق نداری باهاش در ارتباط باشی

نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم                          مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔