2777
2789
عنوان

اونی که تو رویاهاته😍😍😍 و دوسش داری😉

| مشاهده متن کامل بحث + 2059 بازدید | 277 پست
مرتضي پاشايي  دلم براش تنگ شده☹️

وای ارههههه

🖤امیدم به اون بالاییه فقط 🖤                                                         ⚜به جز"مرگ" همه چیز دروغه!⚜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکیودوسدارم که واقعیه ولی تاحالاازنزدیک ندیدمش.توخیالم باهاش زندگی میکنم.دوسدارم واسه یساعتم که شده. ...

وای منم اینجوری بودم چند سال حس بدیه🥺

🖤امیدم به اون بالاییه فقط 🖤                                                         ⚜به جز"مرگ" همه چیز دروغه!⚜
وای منم اینجوری بودم چند سال حس بدیه🥺

واسه من بهترین حسه دنیاس🥺🥺🥺دوسش دارم ولی این اذیتم میکنه که هیچوقت نمیتونم ازنزدیک ببینمش

میخوام....بفهمن پادشاهه منم ،بپا که زیرپام فشارت ندم👎،میخوام همه اونا که ذهنشون نجسه ببازن،میخوام پره رقص باشه اصلامجلس جنازم.....اری تشرکافی نیست،گاهی برای خراب کردن هیولای خودساخته توپ ها اتش لازم است،وبرای خاموش کردن اتش خودسوزانده سیل ها اشک،گرجهنم میروی مردانه روووو.......👎👎👎

دوستم که سه سال ندیدمش وخیلی دلم براش تنگ شده ارزو دارم یه بار دیگه ببینمش ویه دل سیر بگیم وبخندیدم همیشه اون حالمو خوب میکرد

نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم                          مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔

خواهرم 💔

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....
واسه من بهترین حسه دنیاس🥺🥺🥺دوسش دارم ولی این اذیتم میکنه که هیچوقت نمیتونم ازنزدیک ببینمش

واسه همین میگم هم حس خوبیه،هم حس بد و ازار دهنده

ولی خیلی خوبه ادم یکیو تو دلش داشته باشه.جالب اینه که اون هیچی نمیدونه

وای ارههههه

ما خيلي حرفا داريم با هم بزنيم اخخخخخ كه اگه ببينمش 

فك كنم يكم از دستم عصباني باشه خيلي اذيتش كردم 

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
دوستم که سه سال ندیدمش وخیلی دلم براش تنگ شده ارزو دارم یه بار دیگه ببینمش ویه دل سیر بگیم وبخندیدم ...

الهی ک ببینیش😍 دوست خوب بهترین نعمته😍

واسه همین میگم هم حس خوبیه،هم حس بد و ازار دهنده ولی خیلی خوبه ادم یکیو تو دلش داشته باشه.جالب اینه ...

اونم میدونه ولی خب چه میشه کرد🤒🤒

میخوام....بفهمن پادشاهه منم ،بپا که زیرپام فشارت ندم👎،میخوام همه اونا که ذهنشون نجسه ببازن،میخوام پره رقص باشه اصلامجلس جنازم.....اری تشرکافی نیست،گاهی برای خراب کردن هیولای خودساخته توپ ها اتش لازم است،وبرای خاموش کردن اتش خودسوزانده سیل ها اشک،گرجهنم میروی مردانه روووو.......👎👎👎
همونی ک خیلی دوسش دارم رو دلم میخواد ازنزدیک ببینمش و برااخرین بش از احساسم نسبت بش بگم میدونم هیچو ...

سخته یکیو تو دلش یواشکی ولی خیلی دوس داشته باشی🥺حس قریبیه اما قشنگ 🥺🤍