2777
2789
عنوان

اونی که تو رویاهاته😍😍😍 و دوسش داری😉

| مشاهده متن کامل بحث + 2059 بازدید | 277 پست
لحظه فکر کردم داره در مورد یارانه صحبت می کنی عنوان تو که دیدم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

(کاربر آقا هستم)خوشبحال مسافران میدان آزادی ..ک آزادانه صدا میزنند..آزادی...آزادی....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرااااا

ميدوني يه مدت يه كارايي ميكردم كه روحش تو ارامش نبود سرگردونش كرده بودم تا اينكه اتفاقي با يه خانمي اشنا شدم خيلي متدين بود بهم گفت تو ارامشو ازش گرفتي نميزاري به كاراش برسه اسيرش كردي در حدي بود كه قشنگ حضورش رو كنارم احساس ميكردم 

تصميم گرفتم براي ارامشش قران بخونم و اينا 

اخرين باري كه ديدمش اومده بود به خوابم براي اونا تشكر كنه ولي دلخور بود  

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
من حتی تو خیالم دارم باهاش زندگی میکنم..قربون صدقش میرم..بااینکع میدونم اون حتی ب من فک نمیکنع چ برس ...

وای وای نگوووووو.خیییییلی بده.داری تباه میکنی احساستو.بهش بگوووووو،احساساتت میمیرن بخدا،همش محدود میشه تو ی نفر بدستش که نیاری زندگی بی معنی میشه براتون 😔😔😔

🖤امیدم به اون بالاییه فقط 🖤                                                         ⚜به جز"مرگ" همه چیز دروغه!⚜
ميدوني يه مدت يه كارايي ميكردم كه روحش تو ارامش نبود سرگردونش كرده بودم تا اينكه اتفاقي با يه خانمي ...

انقد دوسش داری😍 اخییییی.

ولی کاش بود🥺🥺🥺 جاش خالیه

🖤امیدم به اون بالاییه فقط 🖤                                                         ⚜به جز"مرگ" همه چیز دروغه!⚜
با امام زمان عج اللهم عجل لولیک الفرج کجایی اقاجان حرف های نگفتنی بسیار است 😔😔

🤍🙏🤍 یا حضرت مهدی🤍

وای وای نگوووووو.خیییییلی بده.داری تباه میکنی احساستو.بهش بگوووووو،احساساتت میمیرن بخدا،همش محدود می ...

دوستمم ک مث خواهرمع بم گف بش بگو..اما نمیتونم..پ عزت نفسم چی میشع..غرورم چی میشع..اگ پسم بزنع چی؟؟

عاشقشم اما نمیتونم بگم چون اگ پسم بزنع دیگع ب کل میشکنم..

‌میشه بگی چطوری خودآموز یادگرفتی وواقعا دوس دارم قراره واسم عیدی گیتار بگیرن

اين لينك كانال تلگرامه وارد شو اگه خوب دنبال كني ياد گرفتنش سخت نيست https://t.me/guitar_pop_learning

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
میلادو از کجا بیارم اخه😭😭😭

🧐دیگه خودت میدونی